20 iulie 2024 9:16

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța!

RAJA

RAJA

RAJA S.A. va executa lucrări de înlocuire a conductei de distribuție a apei potabile, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Crișanei cu Pictor Ion Andreescu, din municipiul Constanța.

În vederea desfășurării lucrărilor, se va întrerupe furnizarea apei potabile de marți – 24 octombrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 25 octombrie 2023, ora 10.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • perimetrul delimitat de străzile: Nicolae Iorga – Mircea cel Bătrân – Crișanei – Chiliei – Nicolae Iorga;
  • tronsonul cuprins de străzile: Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan.
  • Cartierul Tomis II;
  • Centrul de Dializă Diaverum, de pe strada Nicolae Iorga;
  • Punctele termice 24 și 105.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL1: ” Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța – Lot 1”, în valoare totală de aproximativ 42 mil. lei.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.