20 iulie 2024 10:45

ATENȚIE! Se oprește furnizarea apei potabile în Mangalia

RAJA

RAJA

Pentru executarea lucrărilor de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă de pe străzile Oituz, Matei Basarab și bd. Callatis la sistemul centralizat de distribuție a orașului Mangalia, județul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de marți – 24 octombrie 2023, ora 22.00, până miercuri – 25 octombrie 2023, ora 22.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona delimitată de sensul giratoriu (intersecția Șos. Constanței cu str. Portului) și ieșirea din municipiul Mangalia spre localitatea 2 Mai, dar șicei din cartierul rezidențialColoniști. În același timp, de la sensul giratoriu până la ieșirea din oraș spre municipiul Constanța (str. Rozelor), se va furniza apă cu presiune scăzută, la etajele superioare ale imobilelor putându-se înregistra lipsa totală a acesteia.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL16 – “Rețele apă și de canalizare Mangalia”, în valoare totală de aproximativ 42 mil. lei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.