4 martie 2024

Au fost prinși trei borfași, care au tâlhărit un om chiar la el în casă. Doi dintre ei sunt minori

Tâlhar, furt, hoț

Tâlhar, furt, hoț

La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 18 ani, și doi minori, de 17 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii tâlhărie calificată.                                               

Astfel, la data de 9 februarie a.c., aceștia ar fi pătruns în imobilul persoanei vătămate, un bărbat de 67 de ani din Medgidia, pe care l-ar fi deposedat prin violență de un televizor, un aparat de radio și suma de 200 de lei.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că bărbatul de 18 ani ar mai fi săvârșit anterior o infracțiune de furt și una de furt calificat.

Astfel, la data de 23 octombrie 2023, ar fi sustras un telefon mobil dintr-un autoturism oprit pe faleza Canalului Dunăre  – Marea Neagră, prejudiciul fiind de 600 de lei.

Ulterior, în aceeași zi, ar fi sustras 300 de lei și mai multe bunuri din imobilul și autoturismul aparținând unei alte persoane vătămate.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 10 februarie a.c., au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.