22 iunie 2024

Candidatul PSD Mangalia, Paul Foleanu: „Cetăţenii contează şi doar ei pot aduce schimbarea!”

Prezent într-o emisiune televizată, candidatul PSD Mangalia la funcţia de primar al municipiului Mangalia, Paul Foleanu a declarat că sloganul ales „Tu contezi! Tu faci schimbarea!”, reprezintă un crez personal.

„Aşa cum am mai spus, repet, puterea se află în mâna dreaptă a fiecărui cetăţean care aplică ştampila pe buletinul de vot. Schimbarea oraşului ne-o dorim toţi. Cetăţenii contează şi sunt singurii în măsură să producă schimbarea în bine a oraşului. Toţi cetăţenii cu care mă întâlnesc zilnic au idei, opinii, dar şi reclamaţii pe care le spun în şoaptă.

Se tem. Iar acest lucru nu este firesc. Trebuie lăsaţi să-şi exprime punctul de vedere cu voce tare, fără frică! Pentru mine, cuvântul de ordine va fi după data de 9 iunie TRANSPARENŢĂ. Voi implica cetăţenii în luarea deciziilor şi voi fi transparent în luarea acestora. După 9 iunie trebuie să aflăm şi cum s-a cheltuit bugetul de anul trecut, respectiv cele 40 de milioane de euro încasate. Deşi sunt consilier local, nu mi s-a pus la dispoziţie modul de cheltuire a bugetului local care nu este sărac.

Nu ştim nici dacă fondurile europene accesate s-au cheltuit legal. Aceeaşi dilemă o au şi reprezentanţii DLAF care au descins, luni, 27 mai, la Primăria Mangalia. Aceştia verifică cum s-a derulat proiectul de reabilitare a falezei din Saturn şi dacă firma care a câştigat licitaţia a fost selectată legal sau cu dedicaţie.

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002

Pe aceeași temă:

VICTORIE a lui Paul Foleanu. Judecătorii au decis: Cristian Radu și-a amplasat ILEGAL afișele electorale în stațiile de autobuz (FACSIMIL)