14 iunie 2024

Conferinţa finală a proiectului POSDRU/110/5.2/G/88329

SC Synthesis Management Consultants – SMC SRL, organizează conferinţa finală a proiectului „Program integrat de dezvoltarea și consilierea șomerilor din mediul rural, în vederea dezvoltări turismului din Județul Constanța, Municipiul Mangalia”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, conform contractului POSDRU/110/5.2/G/88329.

Evenimentul va avea loc miercuri, 26 februarie, ora 12:00, în sala de conferinţe a Hotelului Corsa, strada Teilor, nr. 11, oraş Mangalia, judeţ Constanţa.

Proiectul este implementat de către SC Synthesis Management Consultants – SMC SRL, în parteneriat cu Fundaţia Amfiteatru, KEK Pyxida (Centrul de Dezvoltare, Resurse Umane și Formare Profesională PYXIDA), EDUCO – Educația pentru grupuri vulnerabile, având o durata de 24 de luni şi o valoare de 2,124,680.00 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea şanselor de integrare pe piaţa muncii a persoanelor fără ocupaţie, a persoanelor implicate în agricultură de subzistenţă, persoane în căutarea unui loc de muncă, şomeri tineri şi şomeri de lungă durată din mediul rural, Judeţul Constanţa, Municipiul Mangalia, prin măsuri active de ocupare pentru dezvoltarea unor noi abilităţi de acces şi menţinere pe piaţa muncii în domeniul turismului.

În urma implementării proiectului au fost consiliate peste 200 de persoane iar 214 persoane au participat la cursurile de iniţiere în meseriile din domeniul turismului.