25 iulie 2024 13:44

Conferinta Nationala pentru Turismul de Sanatate demareaza, maine, la Sanatoriul balnear Mangalia

Mangalia gazduieste in perioada 19-21 aprilie 2013 unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul turismului de sanatate – Conferinta Nationala pentru Turismul de Sanatate. Evenimentul isi propune sa identifice si sa integreze principalele resurse specifice acestei forme de turism intr-un sistem coerent de dezvoltare si promovare la nivel national.

In cadrul Conferintei, desfasurata pe parcursul a 3 zile, la Sanatoriul Balnear si de Recuperare din Mangalia se vor reuni reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale din domeniul turismului si sanatatii, reprezentanti ai institutelor de cercetare, societatilor balneare, structuri si specialisti din turism, dar si practicieni din cele doua domenii.

In deschiderea evenimentului vor lua cuvantul Maria Grapini –Ministru Delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, Vasile Cepoi – Consilier de stat, Cancelaria Primului Ministru, Vasile Astarastoae – Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania, Rector UMF Iasi, Cristian Ionescu – Membru, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Radu Cristian – Primar al Municipiului Mangalia, Laura Condur – Director al Sanatoriului Balnear si de Recuperare Mangalia, Aurel Borsan – Presedinte al Fundatiei Amfiteatru.

 In aceeasi masura, va propunem trei  zile de dezbateri alaturi de invitati speciali ai Conferintei, printre care mentionam pe Adrian Pana – Secretar de stat, Ministerul Sanatatii, Liviu Nicolae – Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, Dr. Luiza Spiru – Presedinte al Fundatiei “Ana Aslan International”, s.a.

Mai multe informatii despre speakerii confirmati la lucrarile conferintei si agenda de discutii, le gasiti pe site-ul www.turismuldesanatate.ro   si www.eurocomunitateamedicala.ro