20 iulie 2024 8:31

Din cauza valului de datorii, Mangalia s-a împrumutat cu alte 57 miliarde de lei!

Marți după amiază, de această dată pe holul etajului I al Primăriei Mangalia, a avut loc o nouă ședință de îndată. În cadrul acesteia, consilierii locali au votat contractarea încă unui credit, în valoare de 57 de miliarde lei vechi, bani ce vor fi folosiți pentru achitarea facturilor restante către diverși furnizori și prestatori de servicii.

Atenționat de către aleși, directorul economic al Primăriei, Florin Popa le-a promis că în cursul zilei de mâine le va pune la dispoziție detaliile privitoare la cele două împrumuturi.

Reamintim faptul că în luna februarie, consilierii locali au aprobat primul împrumut, în valoare de 19,5 milioane de lei noi, după care, la data de 19 martie ac, tot aceștia au decis ajustarea sumei la valoarea de 16,3 milioane lei noi, diferența de bani reprezentând subvenția către Callatis Therm, în urma majorării, iarna trecută, a prețului gigacaloriei. Deoarece subvenția, pe care Primăria Mangalia este obligată să o plătească societății Callatis Therm, nu reprezintă prestare de servicii, Ministerul Finanțelor Publice a refuzat ca banii datorați să fie achitați din creditul inițial de 19,5 milioane de lei noi, motiv pentru care s-a impus reducerea împrumutului.

3 thoughts on “Din cauza valului de datorii, Mangalia s-a împrumutat cu alte 57 miliarde de lei!

  1. tusac ne-a mancat ficatii la toti noua si copiilor nostri.platim ca tampitii ani de zile de acum inainte cacaturile lui si el sta si sparge puricele pe burta prin bucuresti si rade de fraieri.

  2. bai a-ti innebunit? pai v-am votat ca sa ii dati bani lu tusac si lu ciobanel?nea primare bai consilieri ce dracu faceti?

  3. Nea primare, ne omori cu zile! Iar te imprumuti? I-ai dresat bine pe consilieri de voteaza tot ce vrei pe spatele nostru! Noi n-avem vilele alesilor, noi platim facturi uriase, taxe si impozite. Imprumut ne mai trebuia! Al doilea! Rusine!

Comments are closed.