18 iulie 2024 20:20

Din motive numai de ea ştiute, o fată de 15 ani, din Mangalia, s-a spânzurat în propria cameră

Prima zi a lunii iulie a fost şi ultima pentru o adolescentă din Mangalia care a decis ca la vârsta fragedă de 15 ani să-şi ia viaţa. Tragicul eveniment s-a petrecut marţi, 1 iulie ac, în jurul orei 14.30, pe strada Matei Basarab din Mangalia. Fata a fost descoperită spânzurată în casă chiar de către mama sa, care a suferit un şoc din care, din păcate, nu-şi va mai reveni vreodată. Femeia a ajuns în casă şi deoarece uşa de la dormitor era încuiată pe dinăuntru, a forţat-o pentru a intra. Aici, a descoperit-o pe propria fiică ce se spânzurase de uşa şifonierului.  

În speranţa că fata sa va putea fi salvată, împietrită, femeia a sunat la 112, în scurt timp la faţa locului venind două ambulanţe. Cadrele medicale au încercat zeci de minute manevrele de resuscitare, însă, fără succes. Fetiţa pierise.

A.M.U., născută în anul 1999, nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că nimeni nu are idee care ar fi fost motivele ce au determinat-o să recurgă la acest gest disperat. Culmea este că fata tocmai susţinuse examenul de capacitate pe care îl promovase cu note foarte bune. Aşa cum se întâmplă în astfel de cazuri, au fost lansate şi zvonuri, potrivit cărora fata şi-ar fi curmat viaţa, deoarece fusese părăsită de iubit, care i-ar fi cerut să nu se mai vadă, deoarece în aceste zile dă examenul de bacalaureat, astfel că ar avea de învăţat.  

 Cum pentru fetiţă nu se mai putea face nimic, la faţa locului au venit şi poliţişti care au demarat cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurările exacte în care s-a petrecut sinuciderea. Ancheta s-a derulat până aproape de ora 20.00, când trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Mangalia. În cursul zilei de astăzi va fi efectuată necropsia care va stabili cu certitudine cauza decesului ce a fost declarat de către cadrele medicale marţi, în jurul orei 15.00.

Cel mai probabil, A.M.U. va fi condusă pe ultimul drum vineri, 4 iulie ac.