22 iunie 2024

Doi luptători MMA, unul din 23 August, celălalt din 2 Mai, medaliați cu AUR la Campionatul Mondial de Kempo din Antalya

România a fost reprezentată cu succes la Campionatul Mondial de Kempo din Antalya, Turcia, desfășurat în perioada 23-27 aprilie 2024.

Sportivii din zona Mangalia au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului: Ștefan Orza (din satul Moșneni, comuna 23 August) și David Ivan (satul 2 Mai, comuna Limanu).

Dacă pentru Ștefan Orza acest premiu nu este o surpriză, fiind un sportiv de performanță cu rezultate notabile la multe competiții de acest gen, tânărul de doar 17 ani, David Ivan a reprezentat o surpriză plăcută pentru lotul național.

La doar 17 ani și încă elev la Liceul Teoretic “Callatis” din Mangalia, David se poate lăuda cu titlul de multiplu campion mondial.

Practică acest sport de la 6 ani, în cadrul Clubului Sportiv Wushu Maxx din Mangalia, sub îndrumarea antrenorului Titi Vartolomei și a reușit performanța de a câștiga medaliile de aur la probele de Semi Contact și Full- Kempo.

Antrenorul lui david, Titi Vartolomei, a declarat: “Ne dorim ca acesta să fie doar începutul și acest tânăr ambițios și sportiv disciplinat să aducă multe premii și la seniori”.

Pe aceeași temă:

17 medalii obținute de sportivii constănțeni la Campionatele Mondiale de Karate