28 mai 2024

Droguri de mare risc, găsite la un bărbat din Constanța (video)

Pe 2 februarie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidorg, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare, în județele Constanța și Ialomița, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Din cercetări a reieșit faptul că doi bărbați, de 49 de ani, respectiv 39 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de trafic de droguri de risc, iar un alt bărbat, de 27 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 3 kilograme de cannabis, un laptop, 3 telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul de 49 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi, 3 februarie, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.