25 iulie 2024 13:48

Directorul Goldterm: „Exista riscul ca societatea sa nu mai poata cumpara combustibil pentru incalzire“

Reprezentanţii societăţii de termoficare Goldterm Mangalia fac apel la locuitorii oraşului să-şi achite facturile restante la încălzire şi apă caldă, în caz contrar existând pericolul să nu mai poată fi achiziţionat combustibilul necesar funcţionării centralelor termice. Directorul Goldterm, Dan Georgescu, a declarat, miercuri, că în momentul de faţă restanţele consumatorilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare se ridică la aproximativ un milion de lei. „Această sumă reprezintă facturile neachitate pe lunile noiembrie şi decembrie 2012, în condiţiile în care s-a emis deja şi factura pe ianuarie”, a explicat Georgescu. El a spus că face apel public la cetăţeni să îşi plătească datoriile către Goldterm „mai ales că 28 din cele 205 asociaţii de proprietari nu au achitat nici măcar facturile pe luna noiembrie”.

Directorul Goldterm a subliniat că există riscul ca societatea să nu mai poată  cumpăra combustibilul cu care se alimentează centralele termice, daca nu se vor achita în cel mai scurt timp facturile restante. Georgescu a mai spus că în prezent, în Mangalia se furnizează agent termic în parametri normali, iar preţul de facturare la populaţie s-a redus începând cu iarna 2012-2013 de la 350 de lei la 295 de lei/gigacalorie.

4 thoughts on “Directorul Goldterm: „Exista riscul ca societatea sa nu mai poata cumpara combustibil pentru incalzire“

  1. Pt sumele mari de bani strangeti de gat pe cei de la asociatie Eu am platit un pret corect pt 2 camere cu caldura buna 300 lei in care intra toate cheltuielile (fara apa calda ca am boiler) .Iar cei care nu platesc sa fie facuti public

  2. faceti public asociatile care nu si-au platit facturile . Oamenii au platit catre asociatie dar administratorii acestora tin banii in banci fara stirea locatarilor pentru dobanzii . Singurii vinovati sunt sefii de asociatii . Faceti public numele asociatiilor cu datoeii sai strangem cu usa , sa-i batem , sa le rupem dintii ca fura astia fara limite .

Comments are closed.