24 iunie 2024

In ultima zi, campania se acutizeaza: microbuz vandalizat din cauza insemnelor electorale. Si un alt autoturism, al unui membru PDL s-a ales cu rotile taiate

Lider in sondajele ce il dau drept castigator la fotoliul de primar, Zanfir Iorgus este si cel mai sicanat candidat. In timp ce aparitiile sale televizate ii sunt, potrivit propriilor declaratii, cenzurate de o anumita firma de cablu, iar cea mai buna campanie a contracandidatilor a fost aceea de a-l critica numai pe el, iata ca, de dimineata, mai multe autoturisme ce purtau insemnele electorale ale deputatului Iorgus au fost vandalizate. Cel mai grav afectat a fost un microbuz local, apartinand SC Darocrim SRL, ala carui cauciucuri au fost taiate cu lama, iar afisele candidatului au fost sfasiate.

Din pacate pentru faptuitori, chiar vizavi de locul faptei exista o camera video, care i-a surprins pe vadali in actiune. Chiar in acest moment politistilor le-au fost predate filmarile, acestia luand si amprente de pe microbuz.

6 thoughts on “In ultima zi, campania se acutizeaza: microbuz vandalizat din cauza insemnelor electorale. Si un alt autoturism, al unui membru PDL s-a ales cu rotile taiate

  1. in orasul rosu din republica tusac voi chiar credeti ca militia va face ceva?hai sa fim seriosi!

  2. oameni buni asa ceva nu sa vazut in mangalia pina sa apara acest tigan imputit si clanul lui de interlopi.cum era mangalia acum 4,5 ani!acum iti este frica sa esi pe strada,sau sa te prinda noaptea prin celalalt capat al orasului.jos tiganul sa plece in p…a masii la galati de unde a venit. MANGALIA ORASUL INTERLOPILOR,ORASUL TERUARII.ESITI LA VOT OAMENI BUNI,NU LASATI CA ACEASTA BANDA DE MAFIOTI SI DROGATI SA PUNA STAPINIRE PE ACEST ORAS SI PE CIPII DV.PESTE 2,3 ANI MANGALIA O SA FIE ORASUL MAFIOTILOR SI AL DROGATILOR. Printre acesti mafioti si drogati vor fi si copii nostri.HAIDETI SA FACEM O SCHIMBARE .

  3. sa o credeti voi ca zamfir e lider nici nu stiti cati vor schimbare radicala

  4. mai nik daca tu crezi ca asa se face campanie electorala te inseli,daca tie iti place ce se intimpla acum in mangalia e bine ,caci si mie mi-a placut asta iarna.Sa-l vot. pe spagarul de Radu NU niciodata.Acest domn care a avut afaceri cu renumitul terorist OMAR HAISAN iar acum este cel mai cinstit dintre toti candidatii.Am mai facut si in ”89 o schimbare iar acum se vede ce a ajuns ROM.o tare de interlopi si drogati,o tara fara locuri de munca.De aceia sintem nevoiti sa plecam de linga familii in alte tari pentru un trai mai bun,datorita unora ca tine care au mintea undeva putin mai jos de briu.

  5. Speram sa fie si oameni cu destula intelepciune sa voteze corect pentru a scapa de acest conflict continuu din orasul nostru. Ne-am saturat de atatea mizerii si ineptii.

Comments are closed.