28 mai 2024

Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă la Mangalia, condamnată la 15 ani de închisoare

Loredana și Alina

Loredana și Alina

Loredana Atănăsoaie a fost condamnată, în urmă cu câteva minute, de judecătorii Tribunalului Constanța. Fata a primit o condamnare de 15 ani și 3 luni.

Iată decizia magistraților Tribunalului Constanța:

Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere

  • Condamnă pe inculpata Ionela Loredana Atănăsoaie la pedeapsa închisorii de 12 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de omor (faptă săvârşită la data de 05/06.08.2023).
  • Condamnă pe inculpata Ionela Loredana Atănăsoaie la pedeapsa închisorii de 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (faptă săvârşită la data de 06.08.2023).
  • Condamnă pe inculpata Ionela Loredana Atănăsoaie la pedeapsa închisorii de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos (faptă săvârşită la data de 06.08.2023).
  • Condamnă pe inculpata Ionela Loredana Atănăsoaie la pedeapsa închisorii de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar (faptă săvârşită la data de 06.08.2023).
  • Condamnă pe inculpata Ionela Loredana Atănăsoaie la pedeapsa închisorii de 9 luni pentru săvârşirea infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic (faptă săvârşită la data de 06.08.2023).

Contopeşte pedepsele din prezenta cauză şi aplică inculpatei pedeapsa cea mai grea a închisorii de 12 ani şi 6 luni la care adaugă o treime din totalul celorlalte, urmând ca inculpatei să-i fie aplicată în final pedeapsa rezultantă a închisorii de 15 ani şi 3 luni.

Dispune executarea pedepsei închisorii în regim de detenţie.

Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Anăcuţă Paulina şi obligă pe inculpata Ionela Loredana Atănăsoaie la plata către aceasta a sumei de 75.000 de euro (în echivalentul în lei la cursul oficial al B.N.R. la data plății) cu titlu de daune morale.

Respinge ca neîntemeiate celelalte pretenţii civile formulate în cauză.  Obligă inculpata la plata către stat sumei de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu apel în 10 zile de la comunicare.

Pronunţată în azi, 10.04.2024, prin punerea la dispoziţie a soluţiei prin mijlocirea grefei instanţei.

Document: Hotarâre  148/2024  10.04.2024

Pe aceeași temă:

(FACSIMIL) Ucigașa de la Mangalia va da ochii cu mama victimei. Avocații familiei îndoliate cer ca Loredana să fie judecată pentru OMOR calificat

Loredana Atănăsoaie află, azi, dacă judecătorii o mențin în arest. Fata și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a aruncat trupul în Parcul Diana