25 iulie 2024 10:54

Miting PDL Mangalia (foto)

Cea mai mare caravană de susţinere a unei candidaturi la primăria Mangalia, la care au participat numai localnici, a avut loc loc sâmbătă, 2 iunie. Timp de două ore, deputatul Zanfir Iorguş şi echipa sa de viitori consilieri au parcurs un traseu ce a cuprins străzile 1 Decembrie 1918, Ştefan cel Mare, strada Rozelor, strada Ion Creangă, Şoseaua Constanţei, strada Portului, Sirenei şi Negru-Vodă. Peste 1.200 de susţinători ai deputatului Iorguş – membri PDL, UNPR şi PNŢCD, dar şi foarte mulţi simpatizanţi ai acestor formaţiuni au străbătut, la pas, aceste zone ale oraşului, timp în care s-a discutat cu cetăţenii despre problemele reale ale acestora.

Marşul celor trei partide aliate a fost întâmpinat cu entuziasm de localnici, aceştia solicitându-i lui Zanfir Iorguş să readucă starea de normalitate în Mangalia, începând cu rezolvarea problemei căldurii, a transparenţei administraţiei publice, a construcţiei de locuinţe pentru tineri şi terminând cu curăţenia din cartiere.

20 thoughts on “Miting PDL Mangalia (foto)

 1. IORGUS ZANFIR va fi primarul MANGALIEI deoarece are cea mai buna echipa si cele mai bune programe,realizabile in cel mai scurt timp. Veniti cu noi, votati IORGUS ZANFIR si o sa ne fie bine multi ani de acum inainte iar MANGALIA va redeveni cel mai frumos si curat oras din tara.

 2. D-nul Iorgus este singurul care are sanse reale de a-l bate pe tusac si echipa lui de banditi.Nu imprastiati voturile oameni buni!!!Doamne fereste,sa nu se intimple ca in zicala aceea:”cind doi se bat,al treilea cistiga”.VOM CERE VOIE INTERLOPILOR SA MERGEM PE TROTUAR!!! Ginditi-va la viitorul acestui oras si la copii nostri.

 3. „Veniti cu noi, votati IORGUS ZANFIR si o sa ne fie bine multi ani de acum inainte”… Vă cred pe cuvânt că vreţi să vă fie vouă bine…găştii oportuniste. Nu pot uita felul cum şi-a dobândit avutul el şi tot neamul adus de la Galaţi, inclusiv pe nesătulul moldobelgian împreună cu care ne-a ţinut în frig o iarnă întreagă şi au făcut cea mai scumpă viaţă din România. Spun nu profesioniştilor în ale devalizării bugetului local.

  1. Asa, si ce bine iti este acum cu TuSuck 🙂
   Normal, doar faci parte din gasca baietilor cu muschi si fara creier care a pus labele pe mangalia!

   Daca e sa facem o comparatie intre ce a facut si cine a facut TuSuck nu ar merita nici macar scuipatul Mangaliotilor!

   1. Ai perfectă dreptate. Tusac este deja istorie de tristă amintire. Cine l-a aciuat în Mangalia pe moldobelgian ?

 4. Un program pentru Mangalia, un program pentru cetăţenii săi

  Mangalia se află într-un moment de răscruce. Administrarea oraşului trebuie să se îndrepte, în primul rând către cetăţenii săi. Trebuie schimbată din temelii gândirea despre acest oraş, cândva un colţ de rai în care te puteai bucura şi puteai munci, puteai visa şi puteai să-ţi creşti în linişte copiii.

  Eu candidez la Primarie să fac administraţie în slujba cetăţeanului, nu politică.

  • Prima mea grijă va fi rezolvarea furnizării căldurii la un preţ suportabil, nu aberant ca acum
  • Toate contractele Primăriei vor fi publice atât pe internet cât şi în ziarul local pe care-l voi iniţia
  • Protecţia firmelor din Mangalia în faţa invaziei din vară a firmelor din alte localităţi în vederea creerii a noi locuri de muncă şi a stimulării economiei locale
  • Stimularea firmelor româneşti producătoare de medicamente pentru deschiderea a trei farmacii sociale pentru batrâni si pensionari
  • Vom stopa pentru totdeauna umilirea bătrânilor şi pensionarilor
  • Stimularea micilor producători agricoli pentru producerea de legume şi fructe, în jurul Mangaliei
  • Schimbarea radicală a modului în care se face turismul local, accentuând pe dezvoltarea turistică a staţiunilor, oraşul recăpătându-şi aerul boem şi patriarhal
  • Mangalia trebuie să devină un oraş al parcurilor şi grădinilor; vom dezvolta un parc în care se vor îmbina trecutul fabulos al Callatisului, punând în evidenţă vechea cetate, cu locurile de promenadă şi de joacă pentru copii
  • Continuarea tradiţiei festivalului brand al Mangaliei şi promovarea în cadrul lui a tinerilor talentaţi ai oraşului
  • Iniţierea unei stagiuni permanente de teatru în lunile aprilie-mai şi octombrie-noiembrie
  • Înfiinţarea unui centru expoziţional permanent pentru expoziţii de artă şi manifestări culturale
  • Reabilitare în întregime a iluminatului public cu tehnologii neconvenţionale, în toată Mangalia şi staţiuni
  • Construcţia unei parcări pe trei niveluri în Mangalia şi mărirea suprafeţelor de parcare din staţiuni
  • Construirea unui adăpost modern pentru toate animalele fără stăpâni
  • Vom pune în prim plan educaţia cu un accent deosebit pe dezvoltarea şi calitatea învăţământului nostru
  • Reânvierea tradiţiilor şi obiceiurilor naţionalităţilor conlocuitoare, astfel încât Mangalia să devină, cu adevărat, un oraş multicultural
  Candidat independent Cotleţ Marios Thiera

 5. Foarte frumos! NU stau in zona centrala, dar imi pare rau ca nu am stiut, pt. ca ieseam si eu…
  Bravo voua!
  Vad ca stiu macar din vedere peste 80% din persoane, deci nu s-au adus oameni din alta parte.
  Meritati victoria!

 6. Pt cetatenul satul de hoti
  Stau si ma intreb, oare tu intelegi ceva, baiatule, sau repti ca o moara hodorogita ce ai invatat? Ce dracu e chiar asa de greu de priceput ca momentan nu aveti nici un sort de izbanda! Tu esti chiar asa de orbit, nu vezi ca astia de la Constanta, fie ca il sustin pe Tusac sau celalalt, ne vor bugetul cu orice chip, nu vezi ca ar face si moarte de om pentru asta si tu vii cu frectii din astea la piciorul de lemn. Eu nu spun ca nu este un baiat deosebit, muncitor, istet, etc dar chiar sa nu-ti dai seama ca acum nu are nici o sansa si ca risipesti niste voturi total aiurea ca sa aibe de castigat ceilalti si sa ne transformam in suburbie a Constantei. Dar revino la realitate, macar acum in ultimul moment, ce dracu! Unde va este mintea? Ai dovezi ca cei propusi acum consilieri din cadrul PDL au furat, si-au insusit numai pentru ei,ce dracu ai?

 7. Si TuSuck a avut miting, probabil pentru a castiga Primaria Cosntanta sau Bucuresti, pentru ca 90% dintre participanti au venit cu autocarele :))

 8. ptr. tot un eu:
  Ai văzut vreun cuvânt la adresa consilierilor propuşi ?
  Exceptând două paraşute ajunse acolo din greşeală, în faţa celorlalţi îmi scot căciula în semn de respect.
  Spre disperarea ta, te înştiinţez că pricep cu mult mai mult decât îţi poţi tu imagina şi exprima.
  Şi-ţi mai dezvălui un mic secret, mintea nu-mi este în chiloţi de damă de dimensiunea paraşutei.
  Votaţi 9 ne pasă, doar aşa putem scăpa de hoţi.

 9. Asa cum a fost in ultimii ani palid,absent, incalecat de mafioti ,fara autoritate in primarie plictisit si obosit dupa ce a ipartit padurea ,curtea spitalului a vandut Dobrogea 1, 2 etc cu consilieri corupti nici acum nu va face mare scofala Iorgus .Va fi foarte ocupat cu drumurile la Bucuresti cu excursiile in strainatate si alte aranjamente iar Mangalia si statiunile vor fi pline de caiinii care ni i a lasat ,ierburi si buruieni prin statiuni jafuri si preturi mari prin piete preturi excesive la transport .Mangalia ar merita si ar trebui sa fie o statiune etalon ca are cu ce dar nu are cu cine Mare pacat

 10. pt cetateanul satul de hoti

  Dupa limbajul cu care ai inceput sa te exprimi cand, evident ca probabil nu ti-a picat bine, cand ti-am spus ca risipesti voturile aiurea, da-mi voie sa cred ca cine se scuza se acuza! Asta apropo de minte! In ceea ce priveste „disperarea „, daca asta ai dedus tu din comentariul meu,…..
  sa ma repet vis a vis de minte ? Voteaza acum 9 si ai sa vezi, ca din pacate, nu rezolvi nimic, nu acum, poate alta data!
  Pt. Nik,
  Bai, dar ce le stii tu pe toate, ma uimeste ” inteligenta” ta iesita din comun !

 11. ptr. tot un eu
  „nu rezolvi nimic”…pentru că aşa vrei tu ?
  Eu cel puţin votez din conştiinţă şi mai ales total dezinteresat !
  Indiferent cine iese primar, eu sunt extrem de puţin afectat. Sunt total independent de structurile administraţiei locale. Mai pe româneşte eu am sacii puşi în căruţă şi îmi este cam indiferent de cine este în primărie. Îmi pasă doar de cei tineri, al căror viitor a fost amanetat de cei doi hoţi din Galaţi.

  1. Drăguţă,
   Personal pe mine mă bucură această relaţie de egalitate pe care ai pus-o între ei. Reţine ❗ Amândoi vor căştiga oraşele în care candidează şi vor fi voci puternice ale opoziţiei actuale. Asta dacă vrem să înţelegem democraţia şi pluripartitismul. Fiind lideri puternici şi cu vizibilitate, am garanţia că vor fi câinii de pază ai democraţiei…desigur, alături şi de alţi primari PDL şi de la alte partide din opoziţie!
   Sunt îngrijorat să constat că aveţi, majoritatea, o bucurie fantastică când vine vorba de partid unic!…de partid „mastodont” şi nu vreţi să pericolul pe care-l poate reprezenta pentru democraţie ❗

Comments are closed.