20 iulie 2024 10:33

Neculai Tănasă, președintele PSD Mangalia: „Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o la alegerile locale din 9 iunie”

Neculai Tănasă

Neculai Tănasă

Dragi cetățeni ai Mangaliei,

În numele organizației PSD Mangalia, doresc să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o la alegerile locale din 9 iunie 2024. Sprijinul vostru ne onorează și ne motivează să muncim cu și mai multă dedicare pentru binele comunității noastre.

Am pornit pe acest drum cu speranța și dorința de a aduce schimbări pozitive în Mangalia, și astăzi, datorită vouă, suntem mai aproape de a transforma această viziune în realitate. Votul vostru este un testament al încrederii și al dorinței voastre pentru un viitor mai bun, pentru o Mangalia prosperă și unită.

Proiectele noastre viitoare sunt menite să îmbunătățească fiecare aspect al vieții în orașul nostru, de la infrastructură la educație, sănătate și dezvoltare economică. Ne angajăm să lucrăm neîncetat pentru a aduce investiții, pentru a crea locuri de muncă și pentru a oferi servicii publice de calitate.

Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie să fim uniți, să colaborăm și să ne sprijinim reciproc. Împreună, putem construi o Mangalie în care fiecare cetățean se simte respectat și valorizat, o Mangalia a oportunităților și a speranței.

Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea acordată și vă asigurăm că vom face orice efort necesar pentru a transforma Mangalia într-un loc de care să fim cu toții mândri.

Cu respect și recunoștință,

Președintele organizației PSD Mangalia

Neculai Tanasa