25 iulie 2024 9:04

Noaptea culorilor în Portul Turistic Mangalia

În acest sfârșit de săptămână, pe scena din Portul Turistic vor mixa unii dintre cei mai buni DJ ai momentului, DJ Maryo și DJ Laour Lemar.

DJ Maryo e o figură proeminentă a muzicii electronice constănțene. Pe numele său real, Mario Mateescu s-a lansat în lumea muzicii în 1999, devenind ulterior unul din numele recunoscute pe scena de clubbing a județului și nu numai. În prezent, este rezidentul clubului Luv Mamaia & Princess Summer Beach, Le Gaga Pool & Beach Mamaia și al multor altor locații de beach-party-uri.

Încă din anii copilăriei, muzica a reprezentat o mare parte din viața celui care astăzi este cunoscut ca DJ Laour Lemar. După ce a urmat cursurile de pian ale Școlii de Arte Constanța, adolescentul a mixat pentru prima data muzică pe un casetofon dublu deck pentru ca ulterior să devină rezident al Café del Mar Mamaia.  A împărțit pupitrul cu Adrian Eftimie, Dj Optick sau Dj Pagal, iar acum este deseori invitat să mixeze la cluburi precum The Gallery , Club Studio One Constanța, Luv sau Crush.

Suntem siguri ca-i vom reîntâlni  pe amândoi pe litoral  si la “Liberty Parade” sau “The Mission” anul acesta.

Așadar, muzică bună, lumină și culoare, lasere, boxe , dansatoare frumoase… toate condițiile sunt întrunite pentru a deschide sezonul Nopților Albe la Marea Neagră în Portul Turistic Mangalia.