22 iunie 2024

OFICIAL: Marian Makkai a intrat în cursa pentru primăria comunei Pecineaga din partea PSD

Viceprimarul din Pecineaga, Marian Makkai, și-a anunțat candidatura la fotoliul de primar al localității. Acesta spune că, după opt ani de experiență în administrația locală, ca viceprimar și consilier local, este momentul să intre în cursa de edil șef al comunei.

După 8 ani de experiență în administrația locală, ca viceprimar și consilier local, am decis că este momentul să ridicăm ștacheta și să intru în cursa pentru funcția de primar al comunei noastre.

În acești ani, am avut onoarea de a lucra alături de voi, de a asculta nevoile si preocupările voastre și de a lupta pentru binele comun.

Experiența mea ca viceprimar, m-a învățat multe lecții importante și mi-a oferit o perspectivă profundă asupra problemelor cu care se confruntă comunitatea noastră.

Am plăcerea să-i mulțumesc domnului primar, Niculae Stan, pentru colaborare și sprijin. De asemenea, mulțumesc și echipei din primărie alături de care, am reușit să demarăm și să implementăm multe proiecte importante pentru oameni și comunitate.

Mai mult decât atât, doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, dar și tuturor celor care m-au criticat. De la fiecare din voi am avut ce învăța.

Îmi doresc să fiu PRIMARUL TUTUROR, un om deschis și transparent, care să asculte opiniile și problemele fiecărui cetățean.

Avem încă mult de muncă, să continuăm tot ce am început în ultimii 4 ani și să demarăm noi investiții atât de necesare pentru noi toți.

Dragi prieteni, vă invit alături de mine să facem din comuna noastră, o comunitate de care să fim mândri!

Pe aceeași temă:

Marian Makkai, candidatul PSD la alegerile din iunie. Primarul Niculae Stan: „Voi lăsa Primăria pe mâini bune”