20 iulie 2024 9:04

Paul Foleanu, candidatul PSD Mangalia: „Minciuna, ca stil de viață pentru actualul primar. Prăbușit în sondaje și disperat că pierde primăria, candidatul PNL induce în eroare cetățenii”

„Prezent pentru un interviu la o publicație din Constanta, Cristian Radu, în disperare de cauză, a lansat în spațiul public o serie de minciuni menite să manipuleze, grosolan, alegătorii din Mangalia.

Cetățenii trebuie să știe, foarte clar, faptul că NU EXISTĂ NICI O ALIANȚĂ între PSD și PNL, că Paul Foleanu nu este candidatul alianței, ci, exclusiv, candidatul PSD Mangalia.

Cu o retorică disperată la propriu, cu un debit verbal, pe care nici moderatoarea nu l-a putut stăvili, actualul primar, constient de faptul că cetățenii Mangaliei vor schimbarea, a livrat numai gogoși electorale pe care nici copiii nu le mai  înfulecă.

S-a lăudat cu viitoare proiecte, dar nu a vorbit despre cele promise și neterminate, nu a vorbit despre lipsa locurilor de muncă, nici despre stațiunile și orașul care arata deplorabil.

A făcut ce știe mai bine, a amenințat.

În timp ce el, un funcționar plătit din bani publici, locuiește într-o vilă de multe milioane de euro, pe care, în mod jalnic a reușit să o justifice printr-o efemeră moștenire de la soacra sa, o modestă locuitoare a unui sat din Constanța, s-a coborât atât de jos încât să îmi reproșeze faptul că dețin – de 24 de ani – o locuință pe care am primit-o în mod LEGAL.

Același primar, care de 10 ani se chinuie să reabiliteze o grădină de vară și NU a reușit decât să distrugă, COMPLET, Cinematograful Pescăruș, spune că el e cel care mi-a oferit proiectul de reabilitare pe care l-am prezentat în campanie. Nimic mai fals, dar, probabil e mult mai ușor ca, după trei mandate, să furi proiectele altui candidat și să le prezinți ca și cum le-ai făcut tu însuți.

Un primar cercetat pentru FAPTE DE CORUPȚIE, care amână, cu lașitate și tertipuri, data procesului doar-doar acesta se va prescrie, iar el își va putea readuce averea pe care și-a securizat-o în Italia, un primar MINCINOS, care spune că ar exista o alianță PSD-PNL și, în același timp îi numește EXTREMIȘTI pe cei de la AUR Mangalia, supărat că aceștia și-au afirmat susținerea MEA pentru primărie, NU mai trebuie să fie primarul Mangaliei. Trebuie trimis ACASĂ, în vila de milioane de euro de la Mamaia.

Mangalia trebuie să redevină orașul mangalioților liberi, cărora nu mai trebuie să le fie frică să vorbească și care nu vor mai fi amenințați, intimidați, terorizați de actualul primar.

Cristian Radu, Pinicchio de Mamaia, trebuie trimis acasă. Este în puterea NOASTRĂ, a celor din Mangalia, să îi facem bagajul, pe 9 iunie.

Mangalioți, voi contați, voi puteți face schimbarea!”

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002