25 iulie 2024 9:21

Pentru că „nu produc niciun venit“, birourile Clubului Nautic vor fi scoase la licitaţie

Pentru cei ce ţin neapărat să îşi deschidă o afacere cu „specific marinăresc“ şi nu au găsit un spaţiu adecvat, aşteptarea a luat sfârşit. La un an după construire, birourile şi sălile de conferinţă ale Clubului Nautic „Callatis“ vor fi scoase la licitaţie. Astfel, firma constănţeană Natworld SRL a întocmit un raport de evaluare al imobilului, în urma căruia a stabilit că preţul de pornire va fi de 5 euro/mp/lună, fără TVA. Termenul de închiriere este de 5 ani, iar „pasul“ de licitatie – 1 euro/mp/lună.

ADPP Mangalia, administratorul clădirii, oferă şi amănunte referitoare la imobil: are fundaţia din beton, zidurile din BCA, pereţi din gips carton şi tâmplăria din lemn. Închirierea spaţiilor se va face pentru „ca aceste spaţii să fie întreţinute şi să nu intervină degradarea fizică a bunurilor, având în vedere că acestea nu produc niciun venit la bugetul local“.

Per total, ADPP Mangalia va scoate la licitaţie 5 birouri la parter (cu suprafeţe cuprinse între 21 şi 26 mp) şi 8 birouri la etaj (21-27 mp).  În aceeaşi clădire, consilierii au stabilit şi chiriile pentru cele două săli de conferinţe: pentru cea de la parter – 42 euro/1 zi/eveniment şi 91 euro/1 zi/eveniment.

1 thought on “Pentru că „nu produc niciun venit“, birourile Clubului Nautic vor fi scoase la licitaţie

Comments are closed.