28 mai 2024

Petrina Boita este noul secretar al primariei

Incepand cu aceasta sapatamana postul de secretar al primariei Mangalia este detinut de avocatul Petrina Boita. Aceasta l-a inlocuit, astfel, pe Daniel Vladescu, cel care a detinut functia cu pricina pe tot parcursul mandatului lui Mihai Claudiu Tusac.

Despre Daniel Vladescu s-au scris foarte multe articole de presa, el fiind unul dintre cei mai controversati angajati ai primariei. 

Anul trecut, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a comunicat Corpului de Control al Prefecturii Constanta faptul ca Daniel Vladescu a fost respins la proba privind selectia dosarelor pentru concursul din noiembrie 2011 întrucat nu îndeplinea prevederile art. 54 lit. g din Legea nr. 188-1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare. Prefectul de atunci, Claudiu Palaz, spunea, referitor la aceasta situatie: „Corpul de Control a gasit la Primaria Mangalia acest document care a fost ascuns pentru a acoperi o grava nelegalitate, anume ocuparea functiei de secretar de catre Daniel Vladescu fara ca acesta sa îndeplineasca conditiile specifice functiei publice, asa cum prevede legea”.

6 thoughts on “Petrina Boita este noul secretar al primariei

  1. Lasa ca Petrina Boita nu e controversata! A fost cercetata de N ori pt niste terenuri situate la Limanu, dar nu numai. Parca si acum se judeca cu Agentia Nationala a Functionarilor Publici, astfel ca nu stiu daca este cel mai potrivit om in acest moment pt functia pe care a primit-o. Pina acum, liberalii din Mangalia au fost lasati pe tusa, fiind promovati doar PSD-isti. Naspa de ei. Au muncit in campanie, au tras nadejde, dar tot Tusac si-a pus oamenii. Si la Neptun Olimp. Se vehicula numele lui Sorin Andrei, dar a venit altul, Margarit. Simona Ciocanel era, la fel, vehiculata ca ar deveni secretarul CL Mangalia, dar a venit omul lui Tusac… Super la Mangalia! S-a votat Radu si s-a ”obtinut” Tusac…

  2. Postul de secretar nu-l poate ocupa cineva care este PNL-ist. PSD-ist etc. Conditiile care trebuies indeplinite sunt dure si destul de selective asa ca este foarte greu pt. un primar sa numeasca pe aceasta functie o persoana care sa aiba o singura conditie indeplinita ,,pe cea de aletgator in campania electorala,, Din cate siu concursul care s-a organizat la Bucuresti a fost unul destul de greu, subiectele au fost selectate electronic cu ajutorul calculatorului asa ca era foarte greu sa poti promova doar daca aveai pile.

Comments are closed.