14 iunie 2024

PSD Mangalia s-a întâlnit cu cetățenii din Cartierul Coloniști. Aceștia s-au plâns că primăria i-a ABANDONAT total

Echipa PSD Mangalia a continuat, luni după amiaza, seria întâlnirilor cu cetățenii din oraș.

Locuitorii din cartierul Coloniști și din zona fostelor barăci de pe strada MI Dobrogeanu s-au plâns că nu au locuri de muncă, că nu dispun de drumuri și că au fost uitați de către Primărie.

Oamenii își mai doresc să intre în legalitate, având în vedere faptul că Primăria le-a demolat barăcile, astfel că au fost nevoiți să plece sau să și construiască locuințe pentru care nu au obținut autorizații.

În ultimii ani, acești oameni, mare parte cu un trai la limita subzistentei au fost prigoniți de către autoritățile locale, iar aceasta atitudine trebuie schimbata rapid.

Să nu uitam că timp de 3 ani, cartierul Coloniști a fost lăsat de izbeliște, după ce firma care trebuia să refacă trama stradala, a plecat, întrucât Primăria nu i-a achitat lucrările.

Cetățenii au fost nevoiți să se deplaseze, ani la rând, printre bucăți de asfalt, șanțuri, gropi și mult praf.

Mangalia înseamnă nu doar Centru, înseamnă și cartiere mărginașe și zone defavorizate care trebuie sprijinite să se dezvolte, astfel că toți cetățenii să ducă un trai decent. Alege schimbarea! Mangalia merita o viață noua și liniștită!

 

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002

Pe aceeași temă:

Primarul Cristian Radu s-a ales cu plângere din partea candidatului PSD Mangalia, Paul Foleanu pe motiv că încalcă legea electorală!

Noi suntem pregătiți de schimbare! Voi ce alegeți pe 9 iunie? Paragină sau schimbare?

(VIDEO) Paul Foleanu, candidatul PSD la Primăria Mangalia: „Ne angajăm să producem SCHIMBAREA. Mangalia va fi cel mai frumos oraș stațiune din România”