25 iulie 2024 12:44

RAJA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă

În urma avertizărilor meteo, privind atenționarea de precipitaţii ce pot ajunge şi la 25 l/mp şi de vânt puternic în rafale cu viteze cuprinse între 50 – 70 km/h, la nivelul SC RAJA SA s-a luat măsura activării Comandamentului pentru situaţii de urgenţă, începând din această noapte, ora 02,00 şi până mâine, 08 februarie 2013, ora 16,00. Pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare şi pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul comandamentului, au fost constituite zeci de echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare.

Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.