25 iulie 2024 9:59

Revolutie in fata sectiilor de votare din Mangalia

Locuitorii Mangaliei protesteaza, la aceasta ora, pentru ca nu au putut vota. Una dintre sectiile la care circa 200 de cetateni ai orasului protesteaza pentru ca nu si-au putut exercita dreptul de vot este cea de la sectia 12 Eco Gold, din zona vilelor. Aici a fost nevoie de interventia politiei, a jandarmilor si DIAS-ului pentru a potoli protestele locuitorilor care nu au reusit sa voteze. In plus, procesul de votare a fost sistat mai multe minute din cauza identificarii unei persoane care avea asupra sa mai multe buletine de vot stampilate in favoarea candidatului PSD.

 

5 thoughts on “Revolutie in fata sectiilor de votare din Mangalia

 1. Cum vrea sa castige Tusac alegerile:
  Se stie ca Mr. Tusac are electoratul fidel format din pensionari ce sunt prezenti la vot primii, chiar cu noaptea in cap, electoratul contracandidatilor alegand sa voteze dupa ora pranzului.
  In sensul celor spuse mai sus cred ca stategia PSD a fost de a pune cate 3 cabine de vot(in marea majoritate a sectiilor de votare sunt doar cate 3 cabine de vot, desi in trecut numarul acestora era mai mare) in acest fel, ingreunand exprimarea votului pentru cei din urma, mergand pe ideea ca oamenii vor renunta( ceea ce sa si intamplat).
  Rusine Tusac – Rusine PSD!

  Si cu toate acestea daca veti da un tur al orasului, veti observa interlopii lui Tusac ca sunt foarte,foarte suparati 🙂 )

  Toate nenorocirile facute in acesti 4 ani(spectacole electorale pro Tusac din fonduri ale bugetului local,frigul din iarna si multe alte magarii) se intorc impotriva lui!

  Parerea mea este ca vom avea un alt primar decat TuSuck, Mangalienii votand orice altceva doar pentru ca omul negru sa plece de la Primarie 🙂 )

 2. Inca nu a castigat Radu Cristian. Cei care I-au facut exit pollul intrebau o persoana din 5 cu cine a votat, se prea poate ca maine primar sa fie Zanfir Iorgus !

 3. Claudiu Tusac a pierdut primăria Mangalia, lucru recunoscut de proprii colegi de partid. Din câte se pare, lupta pentru funcţia de primar a rămas deschisă între Cristian Radu şi Zanfir Iorguş, primul având un uşor avans.

Comments are closed.