20 iulie 2024 9:16

Rezultat ZDROBITOR la Pecineaga: Marian Makkai a obținut 75% din voturile localnicilor și este noul primar al comunei

Marian Makkai este noul primar al comunei Pecineaga. Fost viceprimar al localității, Marian Makkai a obținut un rezultat zdrobitor în fața lui Cristian Stoian: 75,18% față de 14,33%.

Marian Makkai a transmis și  un mesaj tuturor cetățenilor comunei:

„Dragi susținători,

Cu o inimă plină de recunoștință, doresc să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat în această campanie electorală. Victoria noastră este, în primul rând, a voastră, a celor care ați crezut în viziunea și promisiunile noastre pentru un viitor mai bun.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără eforturile voastre neobosite, fără timpul și energia pe care le-ați investit. Împreună, am demonstrat că atunci când ne unim forțele, putem realiza lucruri mărețe.

De acum înainte, mă angajez să lucrez cu integritate, transparență și determinare pentru a îndeplini așteptările voastre și pentru a transforma comunitatea noastră într-un loc mai prosper și mai unit. Vă asigur că fiecare decizie pe care o voi lua va fi ghidată de dorința de a servi interesul public și de a construi un viitor luminos pentru toți cetățenii noștri.

Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea voastră și abia aștept să lucrăm împreună pentru a face ca promisiunile să devină realitate.

Cu respect și recunoștință,

Makkai Marian”