25 iulie 2024 10:42

Se redeschide Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia

Baza A îi aşteaptă pe pacienţii asiguraţi şi neasiguraţi cu oferte atractive şi servicii de calitate

Luni, 4 februarie ac, se va redeschide Baza A din cadrul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia. Managerul unităţii sanitare, dr. Laura Condur ne-a declarat că există, deja, programări, atât din rândul pacienţilor din ţară, cât şi a celor din localitate, astfel că baza va funcţiona, din start, la capacitate. „Pentru perioada 4 februarie – 30 aprilie ac, avem pregătite multe pachete avantajoase destinate pacienţilor neasiguraţi, cât şi asiguraţi. Astfel, pentru suma de 125 lei/zi, un pacient neasigurat beneficiază de masă pensiune completă, trei proceduri şi un loc într-o cameră dublă cu balcon. De asemenea, am realizat mai multe pachete atractive pentru copii, după cum urmează: dacă au vârsta de până la doi ani – cazarea este gratuită, între 2 – 7 ani, costul celor trei mese zilnice este de 35 lei/zi, iar pentru cei sub vârsta de 18 ani, se achită 17 lei/zi pentru patul suplimentar, la care se adaugă suma de 42 lei pentru mic dejun, prânz şi cină. În acelaşi timp, accesul copiilor şi adolescenţilor la sala de fitness şi piscină sunt gratuite. Toate aceste tarife sunt valabile pentru un sejur de minim cinci zile”, ne-a declarat managerului sanatoriului, dr. Laura Condur.

Oferte deosebit de accesibile au fost stabilite pentru acelaşi interval 4 februarie – 30 aprilie ac şi pentru pacienţii care se tratează ambulatoriu. Astfel, pentru 10 zile de tratament, cu trei proceduri zilnice şi o consultaţie gratuită înclusă în pachet, se achită 350 lei. În acelaşi timp, spa-ul ultramodern al sanatoriului îşi aşteaptă pacienţii cu servicii dintre cele mai diverse şi moderate din punct de vedere al tarifelor. Printre şedinţele ce pot fi urmate se află: acupunctură – 40 lei/şedinţa, masaj cu pietre vulcanice – 50 lei, hidro-ozonoterapie – 30 lei, saună – 20 lei, consiliere psihologică – 25 lei/şedinţa, terapie de relaxare – 5 lei, aceasta din urmă fiind gratuită pentru persoanele cu dizabilităţi. Tarifele pentru accesul la piscină sunt următoarele: 12 lei/zi – adulţi, 8 lei/zi – copii sau opt şedinţe – 50 lei (adulţi), respectiv 8 şedinţe pentru copii – 30 lei. Piscina este deschisă, zilnic, în intervalul orar 14.00 – 17.00, iar sâmbăta între 13.00 – 17.00.

Pe durata când baza A a fost închisă, s-au executat mai multe lucrări de reparaţii şi modernizări în secţia spital, urmând ca după aprobarea bugetului pentru anul în curs investiţiile să fie continuate.

4 thoughts on “Se redeschide Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia

 1. Stimati colegi din Sanatoriul Mangalia, va rugam, daca e posibi de a ne trimite o fotografie cu cladirea bazei de tratament sau bazinul interior din interior, pentru a o introduce in
  Ghidul Balnear al Romaniei
  (Dr. Dorgo-medic coordonator-spec. BFT si colectivul de la Spit.Jud TgMures), cu stima…Dr.Călin Ioan Dorgo
  GHIDUL BALNEAR AL ROMANIEI
  -un ghid pentru oamenii de afaceri o carte pentru sanatatea tuturor-

  Coperta
  Cuvant inainte
  Locuri, localitati si statiuni balneare din Romania
  1.-Anies,
  2.-Acas, statiune situata pe drumul national DN19A, la o distanta de aproximativ 30 de km de municipiul Satu Mare; aflata la dispozitia turistilor pe parcursul intregului an; apa termala din Acas a fost descoperita cu sute de ani in urma, la o adancime de peste 1.800 m, fiind apreciata de insasi imparateasa Maria Tereza; temperatura apei este de 75 grade C si are efecte benefice in tratarea artritelor, spondilozelor, fracturilor, paraliziilor, arterosclerozelor, afectiunilor ginecologice si dermatologice.

  3.-Arad,(Strandul termal Gai si Baile Sofronea)
  4.-Andreneasa,…..
  ………………………..
  130 -………………….
  Ghidul va fi editat la sfarsitul acestui an (on-line si pe suport de hartie), si va publicita cele 130 de statiuni mai mari sau mai mici din tara, unele functionale, altele in conservare…cu stima…Dr.Dorgo

  adresa de mail calin.dorgo@gmail.com
  Chat Conversation End

  1. IN SANATORIUL BALNEAR MANGALIA MAJORITATEA PACIENTILOR NU MAI TREC PE LA MEDIC SE DUC DIRECT LA ASISTENTI LE DAU SPAGA ,UITE ASA PLEACA ASISTENTI CU 5 –6 MILIOANE PE ZI ! BANI SE IMPART CU SEFI SI PRIMARIA SA-I AJUTE CU BANII CA SA NU INTRE IN FALIMENT ! VERIFICATI TOATE PLEACA CU BUZUNARELE PLINE !

Comments are closed.