22 iunie 2024

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia: „Tinerii trebuie susținuți, lor trebuie să le asigurăm viitorul”

Altă zi de campanie, alte povești: Sunt în politică de 6 ani, am plecat de la zero, am învătat ce înseamnă cultură organizațională, cum trebuie să-ți structurezi campania, am fost perseverentă, am trecut prin fiecare etapă a maturizării politice și zic că am căpătat ceva experiență, în tot acest timp.

Vorbesc cu oamenii, știu că singura șansă de a ne face cunoscuți este să ajungem la fiecare în parte, căci noi nu avem mașina de propagandă a PNL-ului, armata lor de troli si finanțatorii care-și plasează, din timp, investițiile.

Asa că am ajuns să cunosc psihologia votantului, știu când și cu cine pot să comunic. Uneori întâlnesc oameni extraordinari, iar pentru asta sunt tare recunoscătoare că politica imi dă ocazia să interacționez cu ei.

Omul despre care vreau să vă vorbesc azi este un domn impecabil, de 92 de ani, din Alba. Am stat de vorbă și am aflat că a fost pilot de avion, instructor de zbor, parașutist și sportiv, a practicat lupte greco-romane.

Ne-a urat succes în alegeri, a fost curios și entuziast vizavi de proiectele noastre și, la despărțire, m-a rugat să am grijă de tineri, de viitorul lor.

M-a emoționat profund, este primul bătrân care mi-a zis că el nu are nevoie de nimic și că singura noastra preocupare ar trebui să fie aceea de a-i proteja pe tineri, de a ne îngriji de viitorul lor!

M-a pus să-i promit asta si am făcut-o! Și da, are dreptate, pe tineri trebuie să-i susținem, lor trebuie să le asigurăm viitorul!

Se întâmplă lucruri frumoase în campanie, întâlnești oameni de poveste!

Comandat de Uniunea Salvați România,
pentru Ediția de Sud, portal www.editiadesud.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 41240005

Pe aceeași temă:

Semiran Abdurefi, candidatul USR Mangalia la funcția de primar – Principalele 16 realizări în calitate de consilier județean