18 iulie 2024 21:13

Târg de vară de antichităţi, obiecte handmade şi bijuterii

Se apropie vremea lui cuptor. Turiștii încep să vină spre litoral fiindca, pentru unii, grija școlii s-a dus. Colecționarii  de antichitati  din toata țara și artizanii handmade se vor aduna, la început de iulie, să uimească și să bucure privirile vizitatorillor. Mobilă veche din lemn masiv sculptata desăvârșit, colecții de bancnote și monede, obiecte din timpuri stravechi, samovare, patefoane, gramofoane, armuri, picturi și icoane pe lemn, trese și insigne, bijuterii și accesorii hanmdmade lucrate cu migală, veți avea ocazia să le admirați la un loc, la TÂRGUL DE VARĂ  din 3-6 iulie din fața City Park Mall Constanța.
 Și fiindcă nu doar sufletul trebuie hranit, avem invitați de seamă din  Satu-Mare, care ne poftesc  să le cunoaștem și să le gustam produsele apicole mai altfel, decat le știm. Familia Sabaduș a pornit o afacere sub deviza de-a oferi clienților, ceea ce ei nu au  gasit la început. „De aproximativ 3 ani de zile de cand oferim aceste produse pentru cresterea imunitatii, avem numai clienti si parinti multumiti. Garantam rezultate in 7 zile, in urma consumarii unui singur borcan cu energizant 100% natural. Nu va asteptati sa zburati dupa un borcan cu energizant, dar sigur o sa observati : inlatura oboseala, scade stresul, creste imunitatea“, precizează familia Sabadus.
Produsele  sunt 100% naturale, nefalsificate, fara chimicale sau conservanti. Au scheme de tratament atat pentru persoanele care se simt obosite, cat si pentru cele care doresc o mai mare energie (sportivi). Exista si un pachet imunitate copii: Miere cu propolis, IMUNITATE pentru copii, Sirop de catina.
Lucruri frumoase  și sănătoase adunate la un loc, intr-un eveniment la care, cu siguranță, veti poposi cu placere minute bune.
Vă așteptăm!