18 iulie 2024 20:06

Taximetriştii se plâng de slaba „receptivitate“ a Poliţiei Locale şi de concurenţa neloială

Membrii Asociaţiei Profesionale a Taximetriştilor „Litoral“ din Mangalia s-au întâlnit, la Casa de Cultură, pentru a prezenta administraţiei publice locale principalele probleme cu care se confruntă la nivel local. Aceşta s-au plâns de slaba „receptivitate“ a Poliţiei Locale, la care taximetriştii au apelat de-a lungul timpului, de lipsa grupurilor sanitare în staţii, dar şi de concurenţa neloială făcută de intermediarii care flutură cheile aparatamentelor de închiriat vara, pe marginea drumului şi care transportă turiştii, în regim de taxi, la unităţile de cazare.

Printre doleanţele Asociaţiei Profesionale a Taximetriştilor se mai numără: deblocarea aglomeraţiei din preajma Şcolii nr. 3, regândirea circulaţiei şi parcării din Gara Mangalia, suplimentarea numărului de taxiuri (ale celor „sezoniere“), controale competente din partea organelor abilitate, care să înlăture concurenţa neloială. Taximetriştii îşi mai doresc ca, pentru orice decizie luată de Consiliul Local sau de Biroul Transporturi în ceea ce îi priveşte să fie consultaţi membrii asociaţiei.

Tot în cadrul întâlnirii, taximetriştii şi-au ales şi noua conducere.

12 thoughts on “Taximetriştii se plâng de slaba „receptivitate“ a Poliţiei Locale şi de concurenţa neloială

 1. sa mai lase din preturi taximetristii, ca n-ar mai sta degeaba,dar cand ei cer 20 de lei din centru pana la gara,au cele mai mari perturi din tara

 2. Stiati ca 80% din taximetristi dau profit 0 ? ( zero ) sau pierdere !!! Adica dumnealor stau de doi ani la munca degeaba sau chiar sa piarda ? Adica de fapt ei ne fac un bine in loc sa stea si sa se uite acasa la un film sau sa sa iasa la plimbare ????
  Taxiurile sezoniere nu mai sunt permise de lege din 2008 ( de fapt acestia cer reducerea nu suplimentarea )iar Asociatia nu indeplineste doua dintre conditiile de a fi considerata reprezentativa ? Singura asociatie legala este Camera Taximetristilor dar acestia nu vor sa se inscrie pentru ca trebuie sa achite o cotizatie dar ei au ariciul in buzunar ?
  De cerut nu cer 20 de lei din centru pana la gara ci numai 10 .

 3. Acestiasunt cei mai mari evazionisti si datorita faptului ca Radu ii tine in brate si le tolereaza toate ilegalitatile.Radule nu ii mai tine in brate ca la alegeri ti-a luat banii degeaba,nu au purtat afisele electorale ale tale si de votat au votat cu Tusac(cei mai multi) si cu Iorgus.

 4. Ieri, de la gară până la Galeriile Maria am plătit 8 lei. Altădată, 10 lei, dar nu mai mult de atât. În alte localități din țară, pentru aceeași distanță, cursa este 5 lei.

 5. In alte localitati si branza este la jumatate de pret si legumele si impozitele si tot. Poate vrei sa te muti acolo

 6. Radu ii tine in brate ????? Dar politia economica cum ii tine ??? Dar Protectia Consumatorului cum ii tine ? Dar RAR ul cum ii tine ?? Dar ARR ul cum ii tine ??
  Vezi tu esti un mare mincinos pentru ca 80% dintre ei au votat cu Radu iar specimenele ca tine care erau pesedisti inraiti se oftica si mint . Numai pe primar il vedeti vinovat de parca aia dinainte dadeau de pamant cu taximetristii… De fapt stiti care e culmea ? Primarul sau aparatul de specialitate nu au nici o atributie in ceea ce priveste exactitatea declaratiilor de venit si inregistrarea incasarilor , aia e alta marie cu alta palarie … Poate te referi acum 2 ani cand era seful garzii asta e cu totul altceva.

 7. Bran, ești o glumă proastă! Dacă dispui de bani să plătești dublu pentru orice în Mangalia, rămâi aici, dacă nu, mai bine te cari de unde ai venit, că sigur nu ești mangalian. Moldovean mai degrabă după mintea în colțuri pe care o ai!

 8. Bobo nu poate pricepe ce a scris Bran nici intr o suta de ani de acum incolo. Cred ca Bran e mangaliotul si Bobo soldoveanul sarac obisnuit cu preturile mici de la Bacau sau Suseava

 9. Gyury, bine ca ești tu un geniu. Din păcate, pentru voi, nu sunt nici moldovean, nici sarac. Te roade pizma, știu, da nu pot să-ți urez decât bagă-ți unghia-n gât și taie-ți venele pline de venin!

 10. Nu esti sarac dar iti bagi unghia in gat pentru 2 lei ??? Nu prea se potriveste…… Ala dispune de bani sa plateasca dublu dar tu tot faci gargara …. Ai luat ajutorul social ?

 11. Unii oameni, pur și simplu sunt mai înceți la minte. Se spunea anterior primului meu comentariu că o cursă costă 20 de lei. Am contrazis, dând exemplul meu, adică o plată pt o cursă de 10 lei. Dacă merg cu taxiul și am plătit cât mi s-a cerut, înseamnă că îmi permit să mă deplasez cu acest mijloc de transport, dar și că nu
  m-am tocmit. Am cerut cât mi s-a cerut. Așa că nu îmi bag unghia în gât pt 2 lei. Sobo, nu am luat ajutorul social și sper să nu ajung până acolo! Dacă trăiam din ajutorul dat de stat, nu mai mergeam cu taxiul, nu? Plus că nu e bine să râzi pe tema asta, că nu știi niciodată când poți ajunge la mila statului sau a străzii!

 12. Pai eu am observat ca 50% din aia care traiesc cu ajutorul dat de stat … merg cu taxiul sa ridice pachetele .
  Cu imi permit dar … e cam mult … tot nu se potriveste. Cat despre faptul ca ai platit diferit .. si tarifele sunt diferite .. vezi ca poate ii gasesti si pe aia cu 5 lei. Eu asa dau de la gara la posta veche.

Comments are closed.