18 iulie 2024 20:15

Un bărbat drogat, prins cu un cântar și pliculețe goale în mașină, la Tuzla

Mașină noaptea

Mașină noaptea

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 00.10,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au observat un autoturism care staționa cu motorul și luminile de întâlnire pornite,  pe strada Cerbului, din comuna Tuzla.

Polițiștii au legitimat și identificat persoana aflată la volan, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 37 de ani.

Deoarece atât conducătorul auto, cât și cei doi pasageri aveau un comportament suspect, aceștia au fost controlați corporal, totodată fiind verificat și vehiculul.

În urma acestor verificări, în interiorul vehiculului au fost descoperite mai multe plicuri din plastic goale și un cântar de mare precizie.

Bărbatul aflat la volanul vehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.