25 iulie 2024 12:20

Un tâlhar şi trei braconieri prinsi de politistii din Tuzla

Ieri, poliţiştii din Tuzla au fost sesizaţi de către un bărbat de 73 de ani, din localitatea Eforie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din buzunar o sumă de bani. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, bărbatul, în timp ce se îndrepta către domiciliul său, a fost acostat de un bărbat şi prin exercitare de acte de violenţă, i-a sustras din buzunar 450 lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe A. Asim, de 48 de ani, din localitatea Tuzla, suspectat de comiterea faptei. La controlul corporal sumar, asupra acestuia a fost identificată suma de 330 lei, precum şi alte bunuri, susceptibile că ar fi fost achiziţionate cu banii sustraşi de la victimă.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de reţinere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei Mangalia, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Tot ieri, poliţiştii din Tuzla i-au depistat pe Ş. Nicolae, de 40 de ani,  M. Gică, de 44 de ani şi M. Iulian, de 53 de ani, toţi din localitate, în timp ce pescuiau cu plase de tip monofilament, pe lacul Cainaci.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 64, lit. m, din O.U.G. 23/2008, cu suspecţii în stare de libertate.