24 iunie 2024

(VIDEO) Au fost reținuți doi șantajiști din Constanța, în timp ce primeau 2.500 de lei

Bani

Bani

La data de 5 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 49 de ani, respectiv 60 de ani.

Astfel, la data de 5 februarie a.c., aceștia au fost prinși în flagrant delict, într-un local, la scurt timp după ce ar fi primit 2.500 de lei de la persoana vătămată, un bărbat, de 42 de ani.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 23 ianuarie – 1 februarie a.c., cei doi bărbați ar fi constrâns persoana vătămată să le remită suma respectivă de bani, prin amenințări cu acte de violență fizică și distrugere.

Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.