29 mai 2024

(VIDEO/FOTO) „Marea la 2 Mai și Vama Veche”: Expoziția Aureliei Stroie Marginean surprinde toată frumusețea peisajelor marine

Vernisaj Limanu

La Căminul Cultural din 2 Mai a avut loc ieri, vernisajul expoziției „Marea la 2 Mai și Vama Veche”, în prezența oamenilor de cultură din zonă.

Au fost prezenți la evenimentul gazdele expoziției – primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu și viceprimarul localității, Mihai Feodorof, precum și invitații acestora, senatorul Felix Stroe și subprefectul Marilena Dragnea.

Aurelia Stroie Marginean este absolventă a Academiei de Arte Vizuale Ion Andreescu din Cluj Napoca, promoția 1966, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, membră a Asociației de Artă Plastică.

A avut, de-a lungul timpului, expoziții personale în țară și peste hotare, la București, Miercura Ciuc, Brașov, Rishon le Zion, Ierusalim, Veneția, Madrid, Berlin, Viena, Nicosia.

Lucrările domniei sale sunt găzduite de Ministerul de Exerne al României, Primăria Brașov, Cercul Militar Brașov, Muzeul Primei Școli Românești Brașov, Academia Militară Henri Coandă Brașov, Biblioteca Județeană George Barițiu din Brașov, Comunitatea Evreilor din Brașov.


„Marea la 2 Mai și Vama Veche”, vernisaj de pictură Aurelia Stroie Marginean