28 martie 2024

Pretul gigacaloriei, din nou la 567 lei. Tusac petrece cu lautarii in port

Pretul gigacaloriei catre populatie va reveni, in trei zile, la 457.98 lei (fara TVA), respectiv 567.9 lei   (cu TVA inclus). Acest lucru se va intampla in conditiile in care primarul urbei, Mihai Claudiu Tusac, nu a initiat nicio hotarare prin care sa „prelungeasca” decizia HCL 19/2012, prin care pretul gigacaloriei era redus la 350 de lei.

Consilierii locali decideau aceasta reducere in luna februarie a acestui an, dar numai pentru o perioada scurta de timp, adica pana pe 30 aprilie a.c. Intre timp, Tusac se „bucura” de beneficiile muzicii lautaresti si ne aduce, pe scena ciopartita a „Callatis”-ului, o sumedenie de „artisti”, manelisti si lautari, platiti, cel mai probabil, din bani publici.

3 thoughts on “Pretul gigacaloriei, din nou la 567 lei. Tusac petrece cu lautarii in port

  1. ce nu va e clar? asta are bani numai pentru ce-i place lui: distractie!si mi se pare incorect sa spuneti ca plateste spectacolele din banii primariei, eu cred ca s-a vandut miss romania coronita si din banii scosi plateste consumatia pentru burtos

    1. ps. sau, poate, plateste din banii scosi pe farfuriile cu chipurlr perechii imperiale din mangalia (tusi si cu misssssss) puse pe farfuriile vandute in bulgaria prin targuri???

Comments are closed.