DGFPC: „Primăria Mangalia are datorii de 31.822.968 de lei către 140 de furnizori“. Ne paşte un nou împrumut pentru stingerea acestora?

Ziarul „Editia de Sud” a solicitat Primariei Mangalia, pe data de 28 februarie 2013, lista societăţilor furnizoare şi prestatoare de servicii faţă de care instituţia înregistra datorii şi pentru care Consiliul Local a aprobat, recent, un credit de aproximativ 200 de miliarde de lei vechi.

Până la furnizarea răspunsului la adresa înaintată de ziarul nostru, de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa ni s-a precizat că datoriile Primăriei Mangalia se ridică la suma de 320 de miliarde de lei vechi, iar că furnizorii neplătiţi în ultimii ani sunt numai puţin de … 140! Se pare că împrumutul iniţial, de numai 200 de miliarde de lei, nu este suficient pentru acoperirea găurilor din bugetul local.

Ne asigurăm cititorii, nerăbdători la fel ca şi noi să vadă care sunt firmele şi serviciile contractate de primărie pentru diferitele lucrări din localitate, ce ne-au adus un debit de 320 de miliarde de lei – pe care tot noi, contribuabilii îl vom achita în cincinalul următor – că, imediat ce Biroul Mass-Media ne va furniza informaţiile solicitate, potrivit Legii 544/2001, le vom face publice pe site-ul ziarului nostru, www.editiadesud.ro.

8 comments for “DGFPC: „Primăria Mangalia are datorii de 31.822.968 de lei către 140 de furnizori“. Ne paşte un nou împrumut pentru stingerea acestora?

Comments are closed.