24 iunie 2024

DGFPC: „Primăria Mangalia are datorii de 31.822.968 de lei către 140 de furnizori“. Ne paşte un nou împrumut pentru stingerea acestora?

Ziarul „Editia de Sud” a solicitat Primariei Mangalia, pe data de 28 februarie 2013, lista societăţilor furnizoare şi prestatoare de servicii faţă de care instituţia înregistra datorii şi pentru care Consiliul Local a aprobat, recent, un credit de aproximativ 200 de miliarde de lei vechi.

Până la furnizarea răspunsului la adresa înaintată de ziarul nostru, de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa ni s-a precizat că datoriile Primăriei Mangalia se ridică la suma de 320 de miliarde de lei vechi, iar că furnizorii neplătiţi în ultimii ani sunt numai puţin de … 140! Se pare că împrumutul iniţial, de numai 200 de miliarde de lei, nu este suficient pentru acoperirea găurilor din bugetul local.

Ne asigurăm cititorii, nerăbdători la fel ca şi noi să vadă care sunt firmele şi serviciile contractate de primărie pentru diferitele lucrări din localitate, ce ne-au adus un debit de 320 de miliarde de lei – pe care tot noi, contribuabilii îl vom achita în cincinalul următor – că, imediat ce Biroul Mass-Media ne va furniza informaţiile solicitate, potrivit Legii 544/2001, le vom face publice pe site-ul ziarului nostru, www.editiadesud.ro.

8 thoughts on “DGFPC: „Primăria Mangalia are datorii de 31.822.968 de lei către 140 de furnizori“. Ne paşte un nou împrumut pentru stingerea acestora?

  1. Suntem datori vinduti, dar ne arde de petreceri, nave antice si alte chestii!

  2. Nu mai intelegem nimic ! Se fac tot felul de banchete,promisiuni pt sezon ,,,dar avem datorii de nu ne vedem.Ipocriti mai sunt cei alesi.

  3. Stati linistiti, toate petrecerile se vor face pe sponsorizari. Cel putin asa se va anunta.

  4. da io sunt unul dintre boii care vor sponsoriza chindiile pentru turistii evazionisti de anu asta.eu, boul care am fost azi sa-mi platesc impozitu pe casa si masina mai mare cu trei milioane fata de anu trecut.ca mine mai sunt fo’ zece mii de boi la mangalia.hai distractie placuta copii!

  5. @geo si cine ma-ta ia ales,ca tiganii din BARACI luau bani din toate partile si acum v-om plati prostia der a da bani mai multi la taxe si impozite impuse la mai putin de 10 luni de la alegerile fraudate de iubitii USL-isti.

  6. fiti putin mai realisti primaria mosteneste datorii la greu dupa decedatii primari care au facut prapad din nestiinta si grandomanie Ce chermeze erau pe vremea lui iorgu nunti botezuri aniversari intre ei pomeni si impartle si sa nu uitam ca prin statiuni erau turisi sezoanele erau mai lungi si s au vandut toate pamanturile Au avut baietii bani pe cere i au aruncat in aer .

  7. prin lege se acopera numai datoriile recente (pe cele anterioare le-a acoperit tusac) din ultimii ani.deci nu-l mai pupati in cur pe tusac (desi aveti o datorie morala ati facut turu 2 impreuna) si platiti-i datoriile.multe dintre ele sunt si pentru oamenii vostri cu care l-ati intronat pe fostu si care v-a saturat (dar nu destul se pare).

Comments are closed.