26 aprilie 2024

Ploaie de amenzi îndreptate împotriva agenţilor economici care ignoră legea. Reprezentanţii Poliţiei Locale au aplicat sancţiuni în valoare de peste un miliard de lei vechi

În ultimele zile, lucrătorii Poliţiei Locale Mangalia au continuat verificările în oraş şi staţiuni. Controalele au scos la iveală nereguli mari, finalizate cu aplicarea unor amenzi usturătoare, dar care, se pare, nu îi învaţă minte pe agenţii economici. Şefa Poliţiei Locale, Mihaela Andrei ne-a declarat că reprezentanţii Compartimentului de Mediu au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 75.000 de lei. „Cu toate că au fost anunţaţi, somaţi şi chiar amendaţi, mulţi agenţi economici nu înţeleg să se conformeze. Aceştia cred că dacă au cosit iarba o singură dată, este suficient pentru întreg sezonul estival. Iarba trebuie tăiată ori de câte ori este necesar”, a declarat Mihaela Andrei.

Şi Compartimentul Disciplina în Construcţii a luat la puricat tot ceea ce se ridică în oraş şi staţiuni, angajaţii fiind repartizaţi pe zone, ce sunt trecute în revistă atât în cursul săptămânii, cât şi în week-end. „În fiecare zi, sunt aplicate cel puţin două amenzi, în cuantum de 2000 lei fiecare sau chiar mai mari, în funcţie de gravitatea situaţiei. Vom merge până acolo, încât să luăm măsura demolării. Pe de altă parte, reprezentanţii Compartimentului Control Comercial verifică dacă agenţii economici funcţionează legal, dacă deţin autorizaţii ori dacă au făcut demersurile necesare pentru a le obţine. Cei care nu se vor preocupa să intre în legalitate, vor fi aspru sancţionaţi”, a mai spus Şefa Poliţiei Locale, Mihaela Andrei.

1 thought on “Ploaie de amenzi îndreptate împotriva agenţilor economici care ignoră legea. Reprezentanţii Poliţiei Locale au aplicat sancţiuni în valoare de peste un miliard de lei vechi

  1. SEFA,face-ti ceva si cu chioscurile de zdrente din centru?,macar sa le aliniati,ca nu pot sa intru cu masina de gunoi,sa-r-na!

Comments are closed.