24 iunie 2024

300 de dansatori vin la Neptun, la Crazy Salsa Fest. Festivalul, susţinut doar de sponsori din afara Mangaliei!

La Hotel „2 D“ din staţiunea Neptun a avut loc, astăzi, conferinţa de presă premergătoare celei de a V-a ediţii a Festivalului “Crazy Salsa Fest“. Timp de mai multe zile, în perioada 1-5 mai, la Neptun, vor avea loc show-uri, workshop-uri, party-uri şi competiţii, cursuri de dans susţinute de instructori renumiţi din ţară şi din străinătate, alături de ore de etichetă a dansului.  „Nu vor lipsi nici spectacolele incendiare oferite de cele mai renumite şcoli de dans din ţară, dar şi din străinătate“, ne-a declarat organizatorul festivalului, prof. Ciprian Broască, preşedintele C.S. Noua Generaţie. Pe 1 Mai, pe o plajă din Neptun, va fi organizat un foc de tabără, special pentru toţi participanţii. Anul acesta va avea loc, în premieră, „Cupa Copiilor la Dans“.

Acesta ne-a declarat faptul că, la fel ca în fiecare an, organizarea festivalului de salsa, la care participă circa 300 de dansatori, a reprezentat o adevărată provocare: „Ca de obicei, sponsorii pentru această manifestare, pe care mulţi o aşteaptă, dar foarte puţini o sprijină, am reuşit să-i găsim în afara „graniţelor“ Mangaliei. Suntem susţinuţi de Hotel „2D“ şi de „Perla Harghitei“, cei doi sponsori care ne-au întins o mână de ajutor, timp în care, aici, pe plan local, ne-am lovit numai  de promisiuni deşarte şi uşi închise“, a concluzionat Ciprian Broască.

După România, “Crazy Salsa Fest“ va porni, într-un turneu european, către Turcia, Bulgaria, Marea Britanie şi Grecia, ce se va derula în perioada 22-31 iunie.