19 aprilie 2024

Au fost aduse primele platforme subterane de depozitare a gunoaielor. Iată cum arată!

În cursul zilei de astăzi, au fost montate în mai multe zone ale Mangaliei opt containere de depozitare a resturilor menajere. Acestea au fost fixate cu ajutorul unei macarale în gropile săpate recent pe suprafețele ce găzduiau vechile ghene. Pe fiecare container se află patru recipiente din inox. Gunoiul aruncat ajunge în containerul propriu-zis, iar când acesta va ajunge la capacitate, va fi golit.

„Așa cum am mai declarat, până la sfârșitul lunii august ac, din cele peste 70 de ghene existente în oraș, vor fi incluse în acest proiect de reamenajare și modernizare un număr de 40. De asemenea, repet faptul că implementarea acestui proiect, anunțat încă de anul trecut, nu presupune nicio contribuție financiară din bugetul local, investiția fiind realizată și susținută de către firma de salubritate. Nu în ultimul rând, precizez faptul că schimbarea ghenelor vechi cu aceste containere moderne și estetice va contribui la menținerea curățeniei în cartiere și, implicit, la descurajarea persoanelor care obișnuiau să răscolească și să împrăștie gunoaiele”, a declarat pentru ”Ediția de Sud”, primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.

3 thoughts on “Au fost aduse primele platforme subterane de depozitare a gunoaielor. Iată cum arată!

  1. D-le Primar,va rugam sa luati in considerare si zona Pietei Centrale,intru-cat a devenit un focar de infectie multumit cautatorilor de resturi ale pretiosilor tarani cu domiciliul stabil in Mangalia. multumim!

  2. Am vazut tigani tragand cu inversunare de usile tomberoanelor. Ma tem ca nu vor avea viata lunga.

  3. Si eu sper din tot sufletul acelasi lucru.Sa nu le vedem vandalizate de hotii de fier vechi. Si pentru ca asta sa nu se intample,primaria ar trebui, cu ajutorul politiei, sa instituie niste controale mai serioase la centrele de fier vechi.
    Oricum sunt destul de usor recogniscibile,iar centrele de fier vechi ar trebui sa nu le primeasca sau, si mai bine, sa-i dea pe mana politiei pe cei care le aduc.
    Oricum ,succes primariei pt initiativa!

Comments are closed.