2 iunie 2023

Tradiția continuă – o nouă ediție a concursului ”Let”s speak ….. Grammar!” avut loc la Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia

Inclus în Calendarul Concursurilor Școlare pe Discipline, la nivelul Județului Constanța în anul școlar 2022-2023, Concursul intredisciplinar de gramatică a limbii române și engleză ”Let’s speak…. Grammar!” s-a desfășurat azi, 20 mai, 2023 la Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia, cu prezență fizică.

Devenit tradiție, acest proiect a adunat anul acesta 182 de participanți  dornici să își testeze cunoștințele, elevi veniți din cele 12 școli partenere: Școala Gimnazială Nr. 1, Școala Gimnazială Nr. 3 și Școala Gimnazială „Gala Galaction” din Mangalia, Școala Gimnazială Nr. 1 Limanu, Școala Gimnazială „Ion Borcea” Agigea, Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu” Murfatlar, Școala Gimnazială Nr. 7 „Remus Opreanu” și Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea” din Constanta, Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu”, Liceul Tehnologic Cogealac, Liceul Teoretic Negru Vodă.

„Fiecare ediție a acestui concurs a fost o provocare pentru noi, dar numărul mare de participanți, precum și sprijinul venit din partea colegelor de limba română și engleză de la școlile participante ne motivează să continuăm. Putem spune că am creat în jurul acestui proiect o mică comunitate care se bucură de reîntâlnire în fiecare an. Faptul că anul trecut ediția s-a desfășurat online, cu la fel de mult succes ca orice altă ediție cu prezență fizică, a fost cea mai bună dovadă că elevilor le place această competiție bilingvă.”, ne-au declarat prof. Gherfi Simona și Angheluță Cristina de la Liceul Teoretic „Callatis” din Mangalia, coordonatorii acestui proiect.

E de menționat faptul că Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia este gazda unui alt concurs de limba engleză, adresat de această dată elevilor din ciclul primar. ”Spelling Bee”, concursul coordonat de prof. Gherfi Simona, inclus în Calendarul Concursurilor Școlare pe Discipline, la nivelul Județului Constanța în anul școlar 2022-2023, Disciplina Limba Engleză, a avut loc în acest an școlar pe 1 aprilie, 2023 si adunat 83 de participanti din șase școli partenere.

Lasă un răspuns

This site is protected by wp-copyrightpro.com