22 iunie 2024

A doua VICTORIE a lui Paul Foleanu: „Azi-noapte Poliţia Naţională a făcut dreptate: a îndepărtat afişele amplasate ilegal de către Radu Cristian în staţiile de autobuz”

Deşi, luni, 20 mai Biroul Electoral Judeţean Constanţa a admis contestaţia formulată de către candidatul PSD Mangalia, Paul Foleanu. Acesta solicitase să se constate că afişele amplasate în toate staţiile de autobuz din oraş au fost amplasate ilegal, întrucât poartă sigla candidatului PNL. Primăria, care era obligată să le înlăture de îndată, nu s-a conformat.

„Am aşteptat ca Primăria să respecte decizia BEJ şi să scoată, de îndată, afişele din staţii, numai că acest lucru nu s-a întâmplat. Primarul a trimis câţiva oameni cărora le-a cerut să dezlipească numai un afiş din cele două aflate în fiecare staţie, continuînd, deci, să desfăşoare o campanie ilegală. Din această cauză, am făcut plângere penală la Poliţia Mangalia care, noaptea trecută, a îndepărtat afişele din toate staţiile.

Mulţumesc, Poliţiei Naţionale Mangalia care a respectat legea şi care a dispus punerea în aplicare de urgenţă a deciziei BEJ Constanţa!”, a declarat candidatul PSD Mangalia, Paul Foleanu.

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002