20 iulie 2024 9:33

Dentamar Exclusive – servicii şi echipă de top. Clinica medicului stomatolog dr. Iulian Pralea împlineşte, astăzi, 30 de ani de activitate!

Înfiinţată la data de 14.06.1994 de către Emil Pralea, clinica de stomatologie din Mangalia şi-a câştigat, în timp, faima, ajungând, în prezent, la un nivel extrem de ridicat şi apreciat.

Coordonată de către Doctorul Iulian Pralea, fiului fondatorului Emil Pralea, Dentamar Exclusive este o clinică modernă cu aparatură de ultimă generație, protocoale de igienă la cele mai înalte standarde și personal amabil şi experimentat.

În cadrul clinicii, pacienţii beneficiază de servicii de top, asigurate de către medici care acoperă toate domeniile stomatologiei. Apreciaţii medici sunt susținuți, în permanent, de o echipă de asistenți profesioniști, cu multă experiență în domeniu.

De asemenea, Clinica Dentamar Exclusive dispune de laborator dentar propriu unde activează tehnicieni cu peste 25 ani de experiență în domeniu. Colaborarea medic-tehnician este foarte strânsă, astfel timpii de așteptare ai  pacientului, pentru realizarea lucrării dentare, sunt reduși la maximum.

Foarte important, în cadrul clinicii există un control strict al calității și esteticii dentare. Aici, sunt realizate lucrările dentare , în sistem computerizat CAD-CAM, astfel că rezultatul final este unul perfect.

Tot în cadrul Clinicii Dentamar Exclusive funcționează Centrul de Radiologie și Tomografie Dentară DIGITALĂ, unde se fac toate investigatile imagistice necesare tratamentelor sau intervențiilor dentare.  Aparatura este de ultimă generație, pe format digital (fără film – ceea ce implică o iradiere de 4 -5 ori mai mică) oferind imagini perfecte cu un nivel foarte scăzut de radiație ceea ce permite efectuarea mai multor investigații imagistice.

În cadrul clinicii, se menţine standardul profesional prin participarea personalului medical la numeroase cursuri de specializare în cele mai noi tehnologii și tratamente.

În cei 30 de ani de activitate, au trecut pragul clinicii zeci de mii de pacienţi atât din Mangalia, cât şi din localităţile apropiate, iar numărul acestora este foarte ridicat şi în prezent, graţie, medicilor şi aparaturii de ultimă generaţie.

La Mulţi Ani cu Realizări, pe măsura Profesionalismului!

 

Clinica DENTAMAR Exclusive: www.dentamar.ro