20 iulie 2024 8:45

Scandal în parcare la Lidl Mangalia. Un cetățean ar fi fost lovit în cap de un grup de strângători de PET-uri

Ambulanța Constanța

Ambulanța Constanța

Un cetățean din Mangalia a fost transportat, de urgență, la Spitalul Municipal după ce ar fi suferit o agresiune în parcarea magazinului Lidl.

Potrivit martorilor, vinovații ar fi mai mulți cetățeni care sosiseră în zonă cu un microbuz încărcat cu PET-uri.

În zona stației de reciclare a fost o altercație și, potrivit martorilor cetățeanul le-a reproșat ceva, acesta fiind luat la bătaie. Ulterior, omul ar fi fost fugărit și lovit în cap.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța, dr. Claudia Tatarici ne-a declarat că, în urmă cu câteva minute, a fost adus la Spitalul Municipal Mangalia „un pacient care a declarat că a fost agresat în parcare la Lidl Mangalia.

Acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral. Ulterior, pacientul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, pentru investigații mai amănuntite”.

IPJ Constanța ne-a transmis următoarele:

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, în parcarea unui magazin, ar fi o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că între mai multe persoane ar fi fost o altercație, în urma căreia s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma evenimentului, un bărbat de 47 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, în vederea examinării.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Cercetările sunt efectuate în continuare în vederea stabilirii situației de fapt.