21 aprilie 2024

La examenul de testare profesională organizat de Primăria Mangalia s-au prezentat…. trei candidați

primaria Mangalia

primaria Mangalia

La examenul de testare profesională organizat de Primăria Mangalia s-au prezentat, astăzi… trei candidați. Cum un concurs în adevăratul sens al cuvântului nu s-a mai putut ține, cei trei au fost declarat admiși.

Examinarea urma să aibă loc în sala de ședințe a Primăriei Mangalia, însă, spre stupoarea membrilor comisiei de examinare, la concurs s-au prezentat numai trei candidați.

Examinarea era necesară în urma reorganizării Organigramei Primăriei Mangalia. Mai multe posturi au dispărut din această organigramă, iar altele s-au suprapus, fiind necesară examinarea funcționarilor, pentru a se decide cine rămâne și cine pleacă acasă.

Posturile vizate de examenul de testare profesională răman, probabil, vacante, întrucât doar trei funcționari au venit să fie examinați și au fost declarați admiși, din oficiu.

Alte zeci de posturi au fost deja desființate. Angajații respectivi au primit deciziile de desființare și, implicit, de concediere, pe care le-au contestat, mai întâi, la primarul Cristian Radu.

În cazul în care vor primi un răspuns nefavorabil, aceștia se vor putea adresa Tribunalului Constanța, Secția de Contencios administrativ.