24 iunie 2024

„Levent Market“ împlineşte 20 de ani de activitate

Magazinul „Levent Market“, unul dintre cele mai cunoscute unităţi de alimentaţie din Mangalia a împlinit 20 de ani de existenţă. Cu această ocazie, clienţii ce trec, astăzi, pragul supermarket-ului, sunt întâmpinaţi cu dulciuri şi baloane. Levent Beghim, patronul magazinului, ne-a spus că unitatea a fost deschisă în 1994, pe un loc unde, înainte, existau numai garaje.

„Magazinul a avut, întotdeauna, acelaşi profil, cel de alimentaţie publică. Au fost făcute, în schimb, o serie de modernizări, atât în interior, cât şi în exterior. Lanţul nostru de unităţi alimentare mai cuprinde câte un magazin în Saturn şi Neptun şi unul pe Strada Rozelor. Mă bucur că am reuşit performanţa de a atinge 20 de ani de activitate, e un record cu care foarte puţini agenţi economici cu profilul nostru se pot lăuda, ne-a declarat Levent Beghim.

4 thoughts on “„Levent Market“ împlineşte 20 de ani de activitate

  1. Multi ani inainte!Magazine curate,personal civilzat,produse proaspete,preturi rezonabile.Nu-l cunosc pe patron,dar daca v-a continua in acelasi stil,tot respectul!

  2. Intr-adevar , un magazin foarte cu gust aranjat la interior,personal amabil ,marfa variata si de calitate si ce este cel mai important,preturi mici,de multe ori mai reduse ca la Penny sau Billa.Bravo ! de fiecare data intri cu placere.
    La multi ani !!!!!!!!!!!

Comments are closed.