24 iunie 2024

Pompierii din Mangalia intervin pentru scoaterea apei din subsoluri și locuințe

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al judeţului Constanța  intervine cu 8 autospeciale, 2 motopompe şi 2 drujbe deservite de 28 subofițeri operativi.

            Astfel, Secţia de Pompieri Mangalia intervine pentru scoaterea apei din subsoluri şi locuinţe în patru locaţii, respectiv: străzile Oprea Cruşoveanu, 1 Mai nr. 25, Ioan Mecu nr. 49 şi strada Gheorghe Ţuţuianu din staţiunea Venus.

            Două echipaje ale Staţiei de Pompieri Tuzla intervin pentru scoaterea apei din subsolul unui bloc tip ANL din localitatea Schitu şi respectiv pentru scoaterea apei din subsolul Sanatoriului Balneoclimateric Techirghiol. În această ultimă locaţie exista riscul ca apa să ajungă în încăperea centralei termice.

            Echipajele Detaşamentului de Pompieri Constanţa-Port au intervenit pentru scoaterea apei din subsolul Casei Speranţei din zona km 4-5, iar în prezent scot apa din subsolul Grădiniţei nr. 33 din acelaşi cartier.

            În acest moment mai sunt solicitări de la o policlinică şi de la Herghelia din Mangalia, unde sunt subsoluri inundate, ambele fiind în aşteptare până la încheierea intervenţiilor aflate în desfăşurare pe raza teritorial administrativă a Municipiului Mangalia.

4 thoughts on “Pompierii din Mangalia intervin pentru scoaterea apei din subsoluri și locuințe

 1. Bine ca angajatii RAJA stau si freaca motanu .Daca ii chemi la o spaga vin imediat , daca ii rogi sa isi faca datoria si sa desfunde gurile de scurgere de pe strada….pauza…bravo bah baieti.

  1. Cristi, nu fi rautacios…..
   Angajatii RAJA au venit dupa 5 ore de la sesizare pentru a scoate apa dintr-un subsol foarte mare inundat cu peste 1000 mc , echipati cu niste furci cu coada lunga …..
   iar Pompierii nu au ajuns nici dupa patru zile !!!
   Norocul nostru a fost ,, Goldterm ,, !!
   Multumim , d-nul Baiar!!

 2. la ce pret practica gcal. si cati bani ne iau desi e vara nu au nici o activ. nu avem de ce sa le multumim.

  1. Cred ca lucrezi la RAJA de esti invidios !!!
   Probabil esti unul dintre purtatorii furcilor cu coada lunga si cu care doreai sa scoti apa din subsol .
   Nu este nici o legatura intre inundatie ( calamitate ) si gigacalorie iar daca ai fi avut apa in subsol de 2 metri si peste 1000 mc apa de la ploaie as fi foarte curios daca nu ai fi multumit singurei unitati sau persoane care a venit sa ajute , fara sa emita pretentii financiare !!!

Comments are closed.