18 iulie 2024 21:22

Se reabilitează trotuarele de pe T.S. Săveanu şi Albatros

ADPP Mangalia a început, ieri, lucrările de reabilitare a totuarelor de pe strada T.S. Săveanu, din preajma Şcolii Generale „Sf. Andrei“. Acestea fac parte dintr-un proiect aprobat în noiembrie 2013, care cuprinde şi refacerea trotuarelor de pe strada Albatros. Potrivit directorului ADPP, Cătălin Cornaci, aici va fi înlocuit asfaltul cu dale şi vor fi montate bănci. Valoarea proiectului este de 620.000 de lei.

Din păcate, acest proiect nu include şi refacerea tramei stradale, aflată, în zona sus amintită, în cel mai avansat grad de degradare din Mangalia. Ne reamintim că, pe T.S. Săveanu şi aleile adiacente acestei străzi, turnarea bitumului s-a făcut, exact acum trei ani, pe o ploaie torenţială. Astfel că, la scurt timp, şoseaua a crăpat, iar acum zona arată ca după bombardament.

3 thoughts on “Se reabilitează trotuarele de pe T.S. Săveanu şi Albatros

  1. Idee e frumoasa. Bravo lor. Dar rusine lor. De ce? Pentru ca mai intii trebuiau sa se intrebe ce fac cu masinile care stau parcate pe trotuare. Oamenii nu le parcau degeaba pe trotuare ci pentru ca in zona exista doar 2 parcari, cea din fata scolii nr 2 si cea din fata de la Inisor. Ambele FULL .
    Au vrut sa rezolve o problema si au creeat o alta.
    Eu cred ca in primul rind trebuiau facuta parcari dupa care amenajate trotuarele….
    Ca la noi la nimenea….

  2. bine ca primaru face trotuaru.da strada ramane pericol pentru masini eu mi-am distrus masina in gaurile alea si ocolesc strada ca dracu tamaia.

  3. …pentru directorului ADPP Cătălin Cornaci….in capatul strazii T.S.Saveanu(spre str.Oituz) exista str. P.Maior,care de peste 40 de ani e facuta numai din pamant,canalizarea este facuta de cei ce locuiesc pe strada aia,multi mai au inca haznale in curte ,iar apa curenta nu este trasa de raja,ci tot asa de la o casa la alta…

Comments are closed.