22 iunie 2024

Semiran Abdurefi: „Așa cum am PROMIS, drumul vechi, care leagă Limanu de Mangalia a fost preluat de CJC. Va fi reabilitat și asfaltat”

Semiran Abdurefi, candidatul USR Mangalia pentru primărie, a reușit să își vadă îndeplinit unul dintre proiectele pentru care a luptat din răsputeri. Ieri, în cadrul ședinței CJ Constanța, a fost aprobată trecerea DJ 391-Limanu-DN39 în administrarea CJC, astfel încât, șoseaua care leagă Limanu de Mangalia va fi inclusă într-un proiect de asfaștare al Consiliului Județean Constanța.

Semiran Abdurefi, în calitatea sa de consilier local, a militat pentru îmbunătățirea traiului locuitorilor din sudul litoralului. Astfel, pentru locuitorii din Limanu, aceasta a reușit modificarea traseului transportului public în comun. Anii trecuți, cetățenii din Limanu erau plimbați de colo-colo, prin satul 2 Mai, pentru a putea ajunge la Mangalia.

Prin lobby-ul făcut de consilierul județean Semiran Abdurefi, traseul a fost modificat, astfel încât microbuzele de Limanu au traseu DIRECT spre Mangalia și retur.

Un alt proiect al lui Semiran Abdurefi a fost ASFALTAREA vechiului drum care leagă Mangalia de Limanu. Acesta a fost lăsat să se distrugă de ani de zile. Semiran Abdurefi a reușit reabilitarea sa parțială, astfel încât cei din Limanu să poate alege acest drum alternativ, mai ales în timpul verii, când DN39 este extrem de aglomerat.

Mai mult, după nenumărate demersuri făcute la CJC, Semiran Abdurefi a reușit, ieri, ca drumul să fie preluat de la primăriile Mangalia și Limanu, de către Consiliul Județean Constanța, instituție care are în proiect reabilitarea sa TOTALĂ.

Am promis, încă de la începutul mandatului meu de la Consiliul Județean Constanța că voi lupta pentru asfaltarea acestui drum. Am făcut demersurile pentru preluarea lui, iar astăzi, 29 mai 2024, proiectul a fost votat în unanimitate de consilieri județeni. În curând drumul va deveni Drumul Județean 391 b, pe care îl vom face de interes public și îl vom asfalta.

Rolul unui politician este acela de a se lupta pentru proiectele benefice comunității care l-a ales. Am promis că nu mă voi lăsa până nu vom asfalta acest drum și m-am ținut de cuvânt„.

Comandat de Uniunea Salvați România,
pentru Ediția de Sud, www.editiadesud.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 41240005

Pe aceeași temă:

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia: „Cristian Radu taie 20 de hectare din Pădurea Comorova pentru a amenaja un așa zis parc de 7 hectare!”