14 iunie 2024

Semiran Abdurefi: „Ziarul Primăriei este folosit şi distribuit de Cristian Radu în campanie electorală pentru osanale pe bani publici”

Vineri 24 mai 2024, a fost tipărit şi, ulterior, distribuit în tot oraşul „Buletinul informativ”, ziarul Primăriei în care actualul edil se laudă cu „realizările” sale. Aflându-ne în perioada campaniei electorale, primarul nu putea găsi un prilej mai bun să editeze un nou număr al publicaţiei care să ajungă la cât mai mulţi cetăţeni.

Ce ignoră, însă actualul edil este faptul că este ilegal să folosească instituţia publică, pe care o consideră propria moşie, pentru a-şi promova „măreţele” proiecte în campania electorală.

De altfel, nu este pentru prima dată când actualul primar se foloseşte de bugetul local pentru a-şi face campanie electorală. Recent, a achiziţionat, la suprapreţ, 14.000 de cărucioare pentru cumpărături, care ne-au costat „doar” 264.000 lei, bani alocaţi de la bugetul local! Când le-a distribuit? În precampanie, tot pentru atragerea de voturi, numai că această „generozitate” nu l-a costat niciun leu din propriul buzunar. Astfel, pentru Cristian Radu a devenit un obicei să folosească bugetul local, şi aşa secătuit, pentru propria imagine doar-doar mai ameţeşte cetăţenii să-l voteze.

Deoarece Cristian Radu a distribuit în campanie ziarul primăriei, în condiţiile în care legea electorală nu permite decât lipirea unui singur afiş pe panoul de afişaj, am formulat plângere către BEC Mangalia, care va fi analizată miercuri, 05.06.2024.

Comandat de Uniunea Salvați România,
pentru Ediția de Sud, www.editiadesud.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 41240005

Pe aceeași temă:

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia: „Cristian Radu taie 20 de hectare din Pădurea Comorova pentru a amenaja un așa zis parc de 7 hectare!”

 

Lasă un răspuns