12 aprilie 2024

Sicane "a la Tusac" la lansarea unui contracandidat

Lansarea unuia dintre cotracandidatii sai, a fost prilej de amuzament pentru echipa PSD, care, in cursul zilei, a cocotat cogeamitea bannerul pe Casa de Cultura, lipsita la aceasta ora de director. Dupa asemenea isprava, „echipa” s-a distrat copios la lansarea lui Cristian Radu, proiectand (legal, ilegal?) mesaje electorale pe cladirea MAPN-ului, IGAF-ul. Si, ca sa puna bomboana pe coliva, dupa metoda binecunoscuta, pesedistii au aruncat cateva sute de fluturasi (al carui continut vi-l prezentam mai jos). Candidatul si staff-ul sau de pe scena sunt cei care au acuzat, PSD Mangalia si pe MC Tusac de astfel de practici.

16 thoughts on “Sicane "a la Tusac" la lansarea unui contracandidat

 1. RUSINE MAI HANDICAPATULE, IMPREUNA CU RAIM, PICIU SI CIOBANEL…….AM AJUNS SA NE CONDUCA TIGANII SI ANALFABETII IN MANGALIA…..

 2. Foarte josnic ceeea ce au facut cei din echipa primarului.Dar avand in vedere ca este inconjurat de cele mai dubioase specimene din acest oras, de ce sa ne surprinda?RUSINE!!!

 3. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!! Cata inventivitate si originalitate la PSD Mangalia! Baieti, de data asta, ati nimerit-o! Da parca Armata nu face politica! Domnu comandant al Garnizoanei Mangalia, Chirila, cum de ati permis asa ceva?!!!

 4. Mai era nevoie de inca o demonstratie de mizerie facuta de Tusac si acolitii sai ca sa ne dam seama ca asta ne asteapta:pumnul in gura?
  Cat de disperat poti fi ca sa te umilesti in halul in care au facut-o si de data aceasta?
  Cristian Radu le sufla in ceafa!
  De ce va e teama domnilor Tusac si Iorgus? Ce aveti de ascuns? Ce nu trebuie sa afle Radu si implicit noi?Unde va sunt proiectele si solutiile pentru noi?
  Mai aveti noroi, in groapa in care va scufundati,sa aruncati in Radu, care impreuna cu noi incearca sa recladeasca orasul pe care l-ati ruinat?

 5. baiatu de juma de metru nascut la ploiesti scolit la bucuresti si care sta intr-un viloi cat blocu la constanta (o sa iasa si povestea asta la suprafata in curand).ce program are?50-50 pentru toata lumea dupa ce a jupuit pielea de pe societatile noastre?

  1. În alte vremuri puştoaicele aveau în prag de seara fantasme erotice cu cai albi pe cămpii.

   1. au ramas fantasmele.caii s-au impuscat singuri.trecuse garda pe la ei inainte.

 6. D-na RUSU,daca idolultau este viorica de la Clejani, m-am lamurit.
  Esti atat de impatimita ,saraca de tine, ca ma gandesc la ce este mai rau, caci al tau radu ”minune” ,sigur nu va fi primar in MANGALIA.Ar fi pacat de tine sa faci gesturi necugetate…

  1. faza e ca mi se pare ca mititica sustinatoare nici nu are buletin pe mangalia.deci nu poate vota aci.

 7. Gresit, domnule. „Mititica” are buletin si, desi nu-mi plac Clejanii, imi place Aura, pt ca o cunosc de mica. Tatal ei canta muzica populara mai mult, asa ca e normal sa ii prefere pe Clejani lui Marginean. Eu nu-i suport pe Clejani, dar il iubesc pe Marginean. Asadar, draga domnule sixsixsix si altii asemenea lui, muzica a fost pentru toti, pentru ca votantii sunt de toate varstele, din toate categoriile sociale….

  1. Ba daca vrei sa scrii prescurtat se poate scrie si cu cratima…mai studiaza dictionarul limbii romane… 🙂

 8. Aura Rusu lasa ne cu al tau Jumi-Juma, ce ti-a promis ca iti da tie jumi din juma-ua lui?? eu iti zic tie sa te trezeste la realitate singura sansa pentru Mangalia este acum Zanfir IORGUS!

Comments are closed.