22 iunie 2024

(VIDEO) Paul Foleanu, candidatul PSD Mangalia la funcţia de primar: „Orașul suferă, cetăţenii sunt trişti, iar vârstnicii, singuri. Principalul meu deziderat este să schimb în bine Mangalia!”

În cadrul unei emisiuni, candidatul PSD Mangalia la funcţia de primar, Paul Foleanu s-a descris ca o persoană iubitoare a locului natal, născută, crescută în Mangalia, oraş în care şi profesează ca avocat.

„Municipiul Mangalia este foarte important pentru mine, pentru că aici trăiesc.

Am intrat în competiţia electorală, deoarece Mangalia suferă, nu mai este ce a fost odată, oraşul este trist, iar oamenii, foarte nemulţumiţi.

Am decis să candidez pentru copiii mei, pentru copiii Mangaliei, care, din păcate, au luat drumul străinătăţii.

Candidez pentru vârstnicii din Mangalia care suferă de singurătate, cărora nu le mai deschide nimeni uşa. Doresc să le alin suferinţa şi am proiecte pentru a realiza acest lucru.

Candidez pentru tinerii din Mangalia, care trebuie să aibă locuri de muncă, bine plătite la ei în oraş, nu în străinătate sau alte oraşe ale ţării.

Principalul meu deziderat este să schimb în bine Mangalia! Să readuc Mangaliei şi cetăţenilor ei mândria că trăiesc într-un oraş  – staţiune faimos, cum era cândva.

În urmă cu mai bine de 12 ani, când spuneai că eşti din Mangalia, toată lumea ne invidia, asociau oraşul cu marea, cu Festivalul Callatis şi celelelalte evenimente celebre.

Cetăţenii erau veseli, acum, văd doar tristeţe şi dezamăgire în ochii lor. Astăzi, suntem unde suntem. Voi milita, împreună cu tinerii, adulţii şi pensionarii din oraş astfel ca Mangalia să redevină oraşul-staţiune cu cei mai mulţi turişti, cu locuitori liniştiţi care să ducă un trai decent”.

Comandat de Partidul Social Democrat, filiala Constanța

Executat de SC News Edit Media SRL, portal www.editiadesud.ro

CMF 21240002

Pe aceeași temă:

(FOTO) Candidatul PSD Mangalia, Paul Foleanu: „Copiii Mangaliei merită locuri de joacă sigure şi atractive, nu minciunele servite de primarul liberal!”